Omiljena destinacija za smijeh i zabavu – folder.hr – odsad u novom izdanju

Omiljeno odredište za zabavu i opuštanje, portal folder.hr, od danas dolazi u novom, još atraktivnijem i čitateljima prilagođenijem izdanju. Uz unaprjeđeni dizajn, novi folder.hr donosi i mnoštvo noviteta: odsad je u njegov sadržaj integriran i portal Idesh!, a čitateljima su na raspolaganju i nove, zanimljive rubrike poput one interaktivne „Ubaci u folder“ gdje će sadržaj krojiti upravo oni.

„Portal folder.hr mjesto je na koje naši čitatelji svakoga dana dolaze po dozu zabave i dobrog raspoloženja, a ovim redizajnom to smo im iskustvo željeli učiniti još boljim. Kako bi čitav paket bio u potpunosti prilagođen njihovim željama i potrebama, posebnu smo pažnju pridali atraktivnosti prikaza sadržaja te intuitivnosti i interaktivnosti novih značajki“, istaknula je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija Nove TV.

Novi folder.hr i dalje donosi najbolje od zabavnog i opuštajućeg sadržaja koji provjereno popravlja i najlošiji dan. Bilo da je riječ viralnim videima s društvenih mreža, zabavnim kvizovima ili recenzijama, folder.hr prava je destinacija za odmak od obaveza, smijeh i dobru atmosferu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju