Miguel se ne želi odreći Lucíje i udruži se s Mónicom kako bi uništili Raúla, ali zaboravlja da je opasno ulaziti u bilo kakvo savezništvo s odvjetnicom.

26. ep. - 6. srpnja

Miguel se ne želi odreći Lucíje i udruži se s Mónicom kako bi uništili Raúla, ali zaboravlja da je opasno ulaziti u bilo kakvo savezništvo s odvjetnicom. U obitelji Cortázar vlada nemir. Rosalía želi poravnati račune s g. Vicenteom i jedan veliki ulagač pokazuje interes za partnerstvo. Lucía javlja iznenađujuću vijest. Udaje se za Raúla. Dani pokušava zaštititi sestru.

>>>> Vino strasti, 13. - 17. srpnja


27. ep. - 7. srpnja

Dolaskom novoga člana u obitelj Cortázar, Rosalíjina sina, dolaze i novi događaji u obiteljskim odnosima. Sada na Gustava glasi dio vinarije, onaj dio koji je pripadao njegovoj ženi Emmi. Lucía izlazi iz zatvora nekoliko mjeseci nakon što je u nj ušla zbog optužbe za pronevjeru koju je učinila zbog Raúla Cortázara. G. Vicente Cortázar pokušat će vratiti stabilnost u svoju kuću.


>>>> Najbolje godine, 6. - 10. srpnja


28. ep. - 8. srpnja

Policija je vrlo zabrinuta nakon što je obavila iskapanja u vinogradu obitelji Cortázar. Na Emminu sreću, našli su samo stari sat u malenoj kutiji. Ali istražiteljica Ortega dobro zna da kod obitelji Cortázar ništa nije slučajno.

>>>> Nad lipom 35, 6. - 10. srpnja


29. ep. - 9. srpnja

Emma i Gustavo nastavljaju svoju borbu kako bi se oslobodili sumnje za Manuovo ubojstvo. Srećom, policija nalazi truplo. Sara je opsjednuta vezom Mar i Pabla. Nalazi neočekivanog pomagača: Carlosa. Rosalíjin se sin ponudio Sari, premda se čini da on ima druge namjere. Lucíjinu trudnoću ugrožavaju problemi oko navodnog zločina Jesúsa Revertea i besparica u vinariji.


30. ep. - 10., srpnja

Nakon što je nađeno Manuelovo tijelo u vinogradu obitelji Reverte, život obiju obitelji uzdrman je. Emma je glavna osumnjičenica za tajnikovo ubojstvo i sad joj je potrebna pomoć g. Vicentea kako bi izbjegla zatvor.

 

 

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju