Čini se da se Rosalíji bliži kraj. Iako je Mar službeno optužena za njezino trovanje, Pablo još ne vjeruje u njezinu krivnju. Rosalíjina smrt nije jedini potres u obitelji.

36.ep. - 20. srpnja

Čini se da se Rosalíji bliži kraj. Iako je Mar službeno optužena za njezino trovanje, Pablo još ne vjeruje u njezinu krivnju. Rosalíjina smrt nije jedini potres u obitelji. Pojavila se zagonetna Julia. Ona potražuje svoje. Zbližava se s Paulom i Gustavom, a to će pokrenuti novi niz savezništava i interesa u vinariji. Nasljedničin dolazak uzdrmat će temelje obitelji, a Emma će otkriti još jednu istinu. Revertei proživljavaju ključne dane. Lucíjina budućnost ovisi o suđenju u kojemu je Miguel svjedočio i obitelj mu je okrenula leđa. Raúl će sve poduzeti da sudska odluka njega zaobiđe. U kritičnim trenucima za sve Sofía dobiva ponudu da proda vinariju Reverte. Hoće li se riješiti nečega za što se godinama borila i hoće li tako riješiti sve probleme?

>>>> Najbolje godine, 20. - 24. srpnja

37.ep. - 21. srpnja

Lucía je napokon riješila svoje probleme sa sudom, ali još je čeka težak izazov. Daniel i ona moraju vratiti vinariju Reverte. Dat će sve od sebe da isprave svoju pogrešku, makar se morali sukobiti s mamom. Ni Cortázari ne proživljavaju lijepe trenutke. Vicente ne može zaustaviti Juliju u njezinoj namjeri da uzme svoje. Vicente je spreman žrtvovati Miguela ako bi to spasilo obiteljski posao. Zbog cijele te situacije oko oporuke Vicenteu je promaknula još jedna prijetnja. Rosalía je otkrila tko je otrovao vino i zahvaljujući tomu iskoristit će Saru da napokon sruši Vicentea. Rosalía ne zna da će je uskoro netko posjetiti. Emma je našla Carlosa. U tobožnjem kajanju, mlađi Rosalíjin sin čini se da je spreman izravnati račune sa svima koji su ga svojedobno otjerali iz kuće.

>>>> Nad lipom 35, 20.-24. srpnja

38.ep. - 22. srpnja

Carlos se vratio u Lasiestu kako bi živio uz Rosalíju do njezine smrti, ali neće mu biti lako u kući obitelji Cortázar. Mar je na slobodi. Pablo je između dvije žene. Zna da je iznevjerio djevojku u koju je zaljubljen. Mar je zaljubljena u njega, ali da bi mu se vratila, nametnut će mu neke uvjete. Ortega vjeruje da je riješila Rosalíjin slučaj, još samo mora riješiti jednu stvar: ubojstvo Mónice Robledano moglo bi biti uskoro riješeno. Pomoći će joj Pascual. Miguel je donio odluku. Dosta mu je borbe za interese u obitelji s kojom se sve manje poistovjećuje. Došao je trenutak da se udalji od svega, prije nego što ga ubije grizodušje zbog Jesúsa Revertea. Samo ga jedna osoba može zadržati: Lucía. Ona i Dani žele vratiti svoju vinariju.


39.ep. - 23. srpnja

Cortázari proživljavaju najteže dane u svome životu. Malena je María nestala. Paula je postala opasna za obitelj. Čak i Gustavo sudjeluje u potrazi koja će dovesti do neočekivanih posljedica. Rosalíjin pogreb dovest će neočekivane goste i upriličiti opasno zbližavanje Vicentea i Carlosa. Miguel je donio odluku. Istina o Jesúsovoj smrti kap je koja je prelila čašu. On se više ne osjeća kao Cortázar i odlučuje pomoći najvećim žrtvama intriga njegove obitelji: Reverteima. Ta će odluka zauvijek obilježiti živote svih njih.


40.ep. - 24. srpnja

Nakon nekoliko mjeseci otkad je netko nepoznat pokušao ubiti Miguela Cortázara, neuspješno se pokušava uvesti mir u Lasiestu. Revertei slave krštenje Lucíjina sina, a g. Vicente im prijeti da će im uzeti skrbništvo nad djetetom. Vinariji Cortázar prijeti veliki problem. Njihove vinograde mogli bi uništiti zbog izgradnje nove autoceste. Pablo je sretan s Mar i kćeri, premda će jedan neočekivani posjet ugroziti obiteljski mir. Emma kreće u novi život bez Gustava. Neočekivano pismo potaknut će zaboravljene nade. Bit će to nešto zbog čega će se ona htjeti boriti do kraja, makar zbog toga morala probuditi duhove prošlosti.

>>>> Vino strasti, 27. - 28. srpnja

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju