Raúl otpusti Mónicu i ponovno se vraća Lucíji. Odvjetnicu to razbjesni i nudi Miguelu svoju pomoć kako bi uništio brata.

21. ep. - 29. lipnja

Miguel je opsjednut 1976. godinom. Tada mu se majka razboljela i umrla. Tada je umrla u Irene Salcedo. Iste te godine g. Vicente je dao dio zemlje obitelji Reverte koja je nije obrađivala tri desetljeća. Miguel je uvjeren da ta zemlja čuva neku veliku tajnu i spreman ju je otkriti.

>>>>  Vino strasti, 6. - 10. srpnja

22. ep. - 30. lipnja

Vijest o tome da je Rosalía živa Cortázarima otvara stare rane koje su 30 godina nezaliječene. Otkrivaju se tajne koje pogađaju obje obitelji u Lasiesti.
 

>>>> Najbolje godine, 29. lipnja - 3. srpnja

23. ep. - 1. srpnja

Lucía i Miguel ponovno su zajedno, ali Raúl nema mira. Računa na Mónicinu pomoć, a ona poznaje sve mračne Miguelove tajne. Raúl i Mónica udruže se zbog zajedničkog cilja: žele razdvojiti Lucíju i Miguel koji su ponovno zajedno. Rosalíjin povratak zakomplicira život g. Vicentea. Danielov ulazak u vinariju Cortázar izazvat će niz problema koje će Sara iskoristiti u svojoj želji da se sukobi s Pablovim ocem.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 4. - 5. srpnja

24. ep. - 2. srpnja

Raúlova saveznica Mónica otkriva Lucíji jezivu tajnu o Miguelovoj prošlosti s ciljem da ih razdvoji. Emma je pobjegla s Manuelom, a obitelj Cortázar očajnički je traži i vjeruje da je u velikoj opasnosti.


25. ep. - 3. srpnja

Raúl otpusti Mónicu i ponovno se vraća Lucíji. Odvjetnicu to razbjesni i nudi Miguelu svoju pomoć kako bi uništio brata.

 


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju