Lucíjin nestanak prvi put zbliži Raúla i Miguela. Braća koja su dosad bili nepomirljivi neprijatelji, sada zaboravljaju svoje razmirice kako bi našli Lucíju.

41. ep. - 27. srpnja

Lucíjin nestanak prvi put zbliži Raúla i Miguela. Braća koja su dosad bili nepomirljivi neprijatelji, sada zaboravljaju svoje razmirice kako bi našli Lucíju. Imaju samo jedan trag, ime iz Miguelove mračne prošlosti: Gonzalo Miranda. U brizi zbog Lucíje Revertei bore se za skrbništvo nad malenim Jesúsom kojega im Vicente želi uzeti. Osim toga, on i sin Carlos trude se spriječiti da njihovim vinogradom prođe nova autocesta. Sara se vraća, a njezin povratak ponovno uznemiri Pabla. Emma bi mogla uskoro postati majka, ali Gustavo je najveća prijetnja toj njezinoj želji da napokon dobije dijete.


42. ep. - 28. srpnja

Obje obitelji u Lasiesti vode utrku s vremenom. Lucíjino vrijeme istječe. Raúl i Miguel morat će udovoljiti zahtjevima otmičara žele li je ponovno vidjeti živu. Vicente Cortázar nemiran je zbog nužnog prolaska autoceste njegovim vinogradima. Emma i Gustavo žele posvojiti sina. Pablo proživljava najkritičnije trenutke u životu. Malena María je bolesna, a njegov odnos s Mar je poljuljan. Uskoro bi mogao otkriti Sarinu mračnu stranu. Došao je trenutak da Cortázari plate za sve svoje grijeh

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju