Emma dobiva prvu bitku protiv Gustava. Zahvaljujući ocu i pištolju kojim je Manu ubijen Emma napokon drži sve konce u svojim rukama.

31.ep. - 13. srpnja

Emma dobiva prvu bitku protiv Gustava. Zahvaljujući ocu i pištolju kojim je Manu ubijen Emma napokon drži sve konce u svojim rukama.

>>>> Vino strasti, 20. - 24. srpnja

32.ep. - 14. srpnja

Nakon što je smjestila da se Gustavovi otisci nađu na pištolju kojim je usmrćen Manuel, Emma Gustava drži u pokornosti. Spremna mu je vratiti istom mjerom. Samo jedan poziv policiji mogao bi uništiti Gustava. G. Vicente ima druge planove. Ne želi se tako brzo riješiti zeta. Miguel i dalje istražuje tajnu sata koji je nađen u vinogradu. Istražiteljica Ortega napušta taj slučaj. Miguel nalazi novi trag.

>>>> Nad lipom 35, 13. - 17. srpnja

33.ep. - 15. srpnja

Iz obitelji Cortázar dvije osobe odlaze: Carlosa je otjerala Rosalía, a Gustavo odluči pobjeći prije nego što Emma policiji preda pištolj kojim je Manu ubijen. Sara uviđa da joj je Pablo sve dalji jer se sve više zbližava s Mar. Sara poziva Mar k sebi i nudi joj prijateljstvo. Miguel prati tragove koje je ostavio g. Vicente. Uskoro bi mogao razotkriti tajnu sata nađenog u vinogradu, ali mora se čuvati Rosalíje koja nije spremna čeprkati po prošlosti.

>>>> Lud, zbunjen, normalan, 18. - 19. srpnja

34.ep. - 16. srpnja

Sari ne uspijeva plan da se riješi Mar, ali uviđa da je netko iz obitelji Cortázar pio vino iz otrovane boce. Ali tko? Miguel je otkrio tajnu koju Rosalía uporno želi čuvati. G. Vicente je okrenuo svu svoju djecu protiv Rosalíje i ona mu to neće lako oprostiti. Sad ona nema što izgubiti i spremna je na sve kako bi ga uništila. Gustavo je pobjegao. Emma namjerava odnijeti policiji pištolj koji ga inkriminira kako bi se jednom zasvagda riješila muža. Gustavo se vraća u Lasiestu kako bi se domogao pištolja. Lucía i njezin odvjetnik Marc nastavljaju istragu kako bi dokazali nevinost obitelji Reverte. No istraga se sve više bliži Raúlu.

35.ep. - 17. srpnja

Rosalía je u teškom stanju u bolnici jer je ispila otrovano vino. Nakon što je u oporuci g. Vicentea nađeno da nije ništa ostavio svojoj obitelji, g. Vicente mora djeci objasniti zašto je to toliko dugo krio, komu zapravo onda pripada vinarija. Reverteima je Rosalía sada postala ključna osoba koja bi mogla vratiti Raúla u Lasiestu. Je li spremna izdati vlastitog sina? Istražiteljica Ortega istražuje Rosalíjino trovanje. Pablo otkriva bočicu sumporne kiseline u Marinu džepu. Ne može vjerovati da je Mar htjela nekoga otrovati. Sara koristi priliku da u njemu posije sjeme sumnje.

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju