"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

82.epizoda - 10. siječnja
Djed Shawn provaljuje u Andréovu bolničku sobu i razmišlja da ugasi aparate za održavanje života. Ipak, nije to u stanju. Na njegovo iznenađenje André, uz užasne bolove, sam isključuje aparat za disanje. Djed Shawn gleda s čudnim osjećajem mira. Na alarm aparata stiže liječnička ekipa i pokušava bezuspješno oživjeti Andréa. Dolazi Stefano i zahtijeva da djeda Shawna uhite za ubojstvo. Stižu Bo i Hope. Shawn im kaže da je htio ubiti Andréa, ali nije se mogao prisiliti.

83.epizoda - 11. siječnja
Marlena i Belle na ulici su uz okrvavljeno tijelo onesviještenog Johna. Hitna ga odvozi u bolnicu.Lucas u pivnici uvjerava Sami da je Johnova nesreća puka slučajnost i nema veze s osvetom Dimera. E. J. tvrdi suprotno. U bolnici Sami s osjećajem krivnje gleda Marlenu i Belle koje nestrpljivo čekaju vijest o Johnovu stanju. Sad se definitivno odlučila udati za E. J.-a. Liječnik dolazi s tragičnom vijesti da John neće preživjeti noć. Savjetuje Marleni i Belle da pozovu rodbinu i prijatelje da se još noćas oproste s Johnom.

84.epizoda - 12. siječnja
Marlena i Belle bore se s učinkom vijesti da John umire. On u jednom trenutku otvara oči i gleda uplakane žene uz svoju postelju. Caroline i djed Shawn dovode Claire da se oprosti.Lucas doznaje da je Sami odlučila udati se za E. J.-a nakon Johnove nesreće. Odlučila je završiti osvetu. Lucas je preklinje da to ne učini, ali ona je odlučila i traži od njega da je u tome podupre. E. J. trijumfalno odnosi Stefanu potpisane papire.Stephanie špijunira Maxa na prvom spoju s Morgan. Max misli da je Morgan prava cura, jer je pristala poći na utrke i zatim u pivnicu, mjesta na koja takva cura obično ne zalazi.

85.epizoda - 13. siječnja
E. J. se pita nije li njegov otac imao prste u Johnovoj nesreći. Stefano mu ne odgovara izravno, ali kaže E. J.-u da će se poslije vjenčanja vratiti u Italiju. Naslućuje da će Bradyji krenuti ratnom stazom nakon Johnove smrti. Bijesni Bo zahtijeva da mu Stefano otkrije tko je bio nesavjesni vozač, ali Stefano mu se nasmije u lice. Bo mu zabode iglu i prestraši ga da će umrijeti. Ali šprica je napunjena vodom. Poslije Bo prima komadiće slomljenih svjetala automobila s mjesta Johnove nesreće i nada se će ga oni odvesti do počinitelja. Marlena, Belle i Bradyji okupljaju se oko Johna koji umire.

86.epizoda - 14. siječnja
Dan je žalovanja i svi se pripremaju za Johnov pogreb. Bo i Hope u St. Lukeu otkrivaju da je Vivian Alamain organizirala prekrasnu misu za svog nećaka. Belle je tužna jer su Chloe i Eric zapeli na aerodromu. Sami se brine za sestru, ali uvjerena je da više neće biti tragedija sada kad je pristala udati se za E. J.-a. Marlena je sama na šetalištu uz obalu i opsjednuta je uspomenama na Johna. Ne zna kako će izdržati pogreb, ali dolaze Roman i Maggie i nude joj utjehu.Cijeli se grad okupio u crkvi. Svi se iznenade kad Victor izlazi na govornicu i održi dirljivi govor posvećen bivšem zetu. Caroline, Anna, Sami, Belle i Roman prisjećaju se Johna. Marlena emotivno zahvaljuje svima što su došli kad stiže Stefano. Ona ga napada i okrivljuje za sve patnje u Johnovu životu.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju