"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

256.ep - ponedjeljak 12. rujna
John se ispriča Marleni na grubim riječima i u znak isprike poziva je na večeru. Marlena ga pita za Avu, ali John je uvjerava da su oni samo prijatelji.Johnu javljaju da Paul bježi iz grada i on naredi svomu čovjeku da ga ne smije pustiti da ode ni pod koju cijenu.Paul se oprašta od Morgan. Upozori je da se kloni Philipa Kiriakisa. Philipu jave da Paul bježi i kaže svomu čovjeku da osigura da Paul ne progovori. Poslije vidimo Paula zatvorenih očiju na doku dok ga nepoznat čovjek baca u vodu.Trent je oduvijek znao da su Maxa posvojili Bradyji. Max ga napada zato što je napustio njegovu majku. Pratio je život svoga oca i svake ga je godine sve više mrzio. Pita se što bi Trentovi kolege rekli da znaju njegovu tajnu. Trent mu nudi novac kako bi šutio. Max pita za sliku djevojke koju je našao u Trentovoj sobi, ali Trent mu kaže da se sastanu sutradan.

257.ep - utorak 13. rujna
John Philipu nudi pomirenje, ali Philip ga odbije.Marlena kaže Johnu da mu kani dati rastavu. Nakon toga će sam slobodno odlučiti s kime želi biti.Nicole se sastane s Trentom i oni razgovaraju o zajedničkoj prošlosti.Stephanie nagovara Maxa da kaže Caroline o svojim kontaktima s Trentom koji sada za stalno živi u Salemu.Morgan i Chelsea razgovaraju o skorom Chelseanu spoju s Danielom. On nazove da potvrdi sastanak. Morgan je zabrinuta zbog oca. Chloe je upozori da se kloni Philipa.Kate je još u bolnici i traži od Lexie da joj makne dr. Jonasa s puta. Lexie je nervozna jer Theo odlazi na psihijatrijsku procjenu.

258.ep - srijeda 14. rujna
Sami naredi E. J.-u da se iseli, ali on ne želi ići jer je svoj stan iznajmio Kayli i Steveu. Sami se to ne tiče. Želi da on ode kako bi popravila odnos s Lucasom. John stane na nećakovu stranu. E. J. je obitelj i može ostati.Chelsea kaže Hope da izlazi s Danielom, ali moli je da ne kaže Bou. Kate ne želi imati ništa s Danielom, ali on smatra da se trebaju složiti zbog Chelsea. Kate pozove Chelsea na večeru, ali ona odbije jer kaže da već ima ugovoren sastanak. Ipak, ne kaže s kime.Bo vodi tajanstveni razgovor s Caroline o Hope.Lucas skine narukvicu i ide u Chloeinu hotelsku sobu. Govori joj kako sumnja da je Paul Hollingsworth podmetnuo požar u skladištu. Ima za to i dokaze. Chloe ga nagovara da s tim ode na policiju, ali on to ne može jer bi ga uhitili zato što je izašao iz kućnog pritvora.

259.ep - četvrtak 15. rujna
Lucas i Chloe utvrđuju detalje priče prije nego što ona ode na policiju i ispriča što je Lucas vidio na doku. On to ne može jer bi ga uhitili zbog kršenja pravila kućnog pritvora.
Philip otkriva Marleni da ima CD iz Johnove kuće. Philip će joj ga dati ako obeća da neće reći odakle joj. Philip još kaže da je CD šifriran i da vjerojatno ima veze s Johnovim starim sjećanjima. Marlena se pita zašto joj on sve to govori. Philip kaže da i on želi povratak staroga Johna. Marlena obeća da će čuvati njegovu tajnu.
E. J. i Lucas razgovaraju o Sami i zaključe kako ona odbija muškarca sve dok ga ne poželi druga žena. Sami dolazi i napada E. J.-a zato što zamalo da nije spavao s Nicole. Lucasove i E. J.-ove sumnje su potvrđene.

260.ep - petak 16. rujna
Steve kaže Maxu da se otvori Stephanie. Max mu govori o svom biološkom ocu s kojim ne želi imati ništa i Steve suosjeća.Trent i Nicole zajedno večeraju. Nicole je neugodno. Trent joj kaže da je Max Brady njegov sin.Bo i Hope su na romantičnoj večeri kad stižu Daniel i Chelsea. Chelsea je nervozna zbog oca, ali ipak idu k njima da im jave novost. Ovo im je prvi izlazak.Chloe prizna Romanu da je vidjela Paula na doku u noći požara i da je smrdio po benzinu. Morgan je potresena.Abe i Lexie su očajni zbog sinova autizma. Marlena im nudi pomoć kako bi se prilagodili novonastaloj situaciji.Marlena kaže Johnu da ima CD iz Stefanova sefa na kojemu je ključ s pomoću kojega bi on mogao vratiti stara sjećanja.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju