"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

6.ep - ponedjeljak 26. rujna
Kate stiže na zabavu u trenutku kad se Chelsea i Daniel ljube i onesvijesti se. Daniel joj priskače u pomoć. Kad se osvijestila, želi razgovarati s Chlesea i upozorava je da smjesta prekine s Danielom. Lexie isto govori Danielu. On se sprema otići. Ne želi biti razlog napetosti u Chelseanoj obitelji.Marlena je pred laboratorijem. Zaviri unutra i zapanjena je da je laboratorij uništen do temelja. John je radikalno odlučio i više nema povratka. Marlena optuži Johna da je učinio nešto dijabolično. Izgubiti pamćenje je jedno, svjesno uništiti to pamćenje nešto je posve drugo. Poslije Marlena u laboratoriju podiže krhotine CD-a, a Ava i John nazdravljaju novom poglavlju svojih života.

7.ep - utorak 27. rujna
Sami je još u Salem Innu s blizancima. Traži sobu kako bi se ohladila s djecom, ali ne rade ni generatori. U međuvremenu u dvama dizalima dva para vode ljubav. U jednom su E. J. i Nicole, u drugome Lucas i Chloe. Vatrogasci na silu otvaraju vrata dizala u kojem su E. J. i gola Nicole. Sami ih ugleda i napadne E. J.-a. On prizna da je pogriješio, ali Sami ga je na to natjerala.Lucas i Chloe upravo se odijevaju i pokušavaju malo urediti kad se otvaraju vrata dizala. Lucas pokuša neprimjetno izaći, ali prepozna ga murjak, ali i Sami. Sami ga pita što radi u Salem Innu. Lucas nema odgovora. Sami ga uvjerava da ga voli i da se odlučila za njega, ali Lucas samo razmišlja kako da pobjegne iz hotela. Tada ga ugleda Roman i počinje mu recitirati njegova prava.

8.ep - srijeda 28. rujna
Max kaže Steveu da želi naći svoju sestru. Kayla mu kaže da se povjeri Caroline. Kad on to učini, Caroline je potresena. Svjesna je da je Max rastrgan između svoja dva svijeta i želi ih pomiriti, ali ona ga ne želi dijeliti ni s kim. Steve se koristi svojim vezama i saznaje čiji je broj koji je Max nazvao. Djevojka se zove Melanie Layton. Steve saznaje i gdje Melanie živi. E. J. i Nicole razgovaraju o svojoj seksualnoj eskapadi, a kad se pojavi Trent i naredi joj da prekine svaku vezu s E. J.-om, ona to i čini. E. J. pita zašto se Nicole ponaša kao da joj nije stalo.Bo, Roman i Abe daju Morgan pismo namijenjeno njoj, a našli su ga u kovčegu njezina oca. Morgan je šokirana. U postaju stiže i Chloe jer treba dati novu izjavu o tome kako je vidjela Paula na doku. Paul se u pismu ispričava Morgan zbog gluposti koje je izveo i još kaže da joj ostavlja važan dokaz ako se njemu što dogodi.

9.ep - četvrtak 29. rujna
Victor i Nicole potpišu papire za rastavu i E. J. pozove Nicole da to proslave uz večeru, ali ona ga odbije. Victor je s Caroline za barom kad se odjedanput sruši na pod. Caroline zove Hitnu.Sami ne shvaća što je Lucas radio u Salem Innu i razmišlja kako da ga spasi od zatvora. Lucas nikomu ne želi reći zašto je skinuo narukvicu i prekršio pravila kućnog pritvora.Ljutiti Philip pita Chloe zašto je spavala s Lucasom. Lucas i Philip se potuku, Bo i Hope ih rastavljaju. Sami upada i zahtijeva da joj kažu zašto se Philip i Lucas tuku i što se događa među braćom.

10.ep - petak 30. rujna
U pivnici je kaos. Victor se onesvijestio, Caroline moli da nazovu Hitnu, a Max daje Victoru umjetno disanje. Chelsea je počela raditi u bolnici u centru za razvoj djece. Bit će terapeutkinja. Danielu kaže da uživa raditi s djecom. Rade planove za poslije, ali prekida ih Victorov dolazak u bolnicu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju