"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez. 251.ep - ponedjeljak 5. rujna
Sami diskretno navodi Lucasa da joj prizna da je pobjegao iz kuće, ali on tvrdi da je sve vrijeme bio doma. Tada ona otvara karte, kaže mu da ga voli i da bi joj trebao vjerovati. Riječ po riječ i počinju urlati jedno na drugo dok ne dođu John i Ava. John želi zabaviti svoju prijateljicu Avu i traži malo mira i tišine. Hope stiže s viješću da je skladište s Johnovom zaplijenjenom robom upravo zahvatio požar. John i za to okrivi Philpa Kiriakisa. Ava je puna sućuti i John kaže da mora nešto učiniti prije nego što mu Philip uništi život. Upravo tada stiže i Marlena.Bo pita Philipa za požar, Philip poriče umiješanost i Bo se zaklinje da će naći krivca. Nick ispriča dekanu Robbinsu cijelu priču o alternativnom gorivu i kako je Max predao rad. Nick nije znao da se Max tako dobro razumije u primijenjenu fiziku. Ali dekan ne vjeruje da pipničar može imati veze s Nickovim radom.

2.sez., 252.ep - utorak 6. rujna
Marlena se vratila i našla zajedno Johna i Avu. Iznenađena je, ali John j0j objašnjava da nisu doista vjenčani od njegove nesreće. Marlena želi za muža staroga Johna, a to nije on. On kreće dalje sa svojim životom, a u njemu se sada nalazi i Ava.
Sami objašnjava Marleni kako se rasplamsao rat za dokove i Marlena sada zasigurno osjeća da je John polako izbacuje iz života. John joj odgovara da je ona sama tako odlučila. Marlena se tada odluči iseliti, ali Sami kaže da to neće dopustiti.
Chloe dolazi u posjet Lucasu. Pita se je li on ranije bio s njom na doku. Daniel još pokušava dokučiti od čega boluje Kate. Chelsea je uz nju.

2.sez., 253.ep - srijeda 7. rujna
Daniel govori Kate o operaciji, ali ona ne želi da je operira on. Želi drugog kirurga.
Tijekom operacije Daniel pred Victorom i Philipom pozove Chelsea na večeru.
Lucas kaže Sami da je njihova situacija neizdrživa i postavlja ultimatum. Netko se mora iseliti. Sami poslije prizna Romanu da joj je E. J. drag.E. J. nudi Victoru nagodbu u rastavi. Victor isprva ne pristaje, ali poslije ponudi Nicole pola te svote i Nicole, na E. J.-evo iznenađenje, pristane. E. J. poslije kaže Sami da je završio Nicolein slučaj. Sami mu na tome čestita, a tada mu kaže da se mora iseliti.

2.sez., 254.ep - četvrtak 8. rujna
Max je u stupici u Robbinsovoj hotelskoj sobi. On zove policiju, a Nicole u međuvremenu odlazi. Na uviđaj dolazi Bo. Nicole traži Victora, ali nađe Philipa. Potrebna joj je zaštita. Philip je počne ispitivati i ona se predomisli. Stiže Chloe i raspituje se što se događa. Zbunjeni je Philip privlači u zagrljaj.Steve upozorava Stephanie da malo uspori s Maxom dok on ne prestane biti tako tajanstven. Stephanie ga brani. Ali ipak je zabrinuta i zove Nicka. Zajedno razgovaraju s Hope, a kad Max stigne, tvrdi da je bio na trčanju. Ali Nick je prozreo njegovu laž.John je bijesan jer Bo i Hope nisu uhitili Philipa, ali oni mu kažu kako nemaju čvrstih dokaza protiv njega. John će sam pronaći dokaze i moli Avu da mu pomogne. Ona u pomoć zove Angela i Eddieja i oni na silu dovode Paula za kojega John tvrdi da je zapalio njegovu robu po Philipovu nalogu. John ispituje Paula, ali ništa ne saznaje i pušta ga. Lucas vidi Paula.

2.sez., 255.ep - petak 9. rujna
Paul je uplašen i traži Philipovu pomoć. John je na njega poslao snagatore koji su ga pretukli i sada traži zaštitu. Ali Philip se ne da smesti. On je podmetnuo kokain, ali nije naručio požar. Paul je to učinio po svom nahođenju i neka se sada sam vadi.
Paul zove Morgan, kaže joj da mu je život u opasnosti i da mora pobjeći iz grada. Morgan je očajna i u takvu je stanju nađe Philip. Tješi je, a zatim strastveno poljubi.
John pije s Avom. Ne sviđa mu se što su učinili Paulu, ali Ava tvrdi da nisu imali izbora. Dolazi i E. J. i kaže Johnu da je Sami tražila da se iseli. John mu odgovori da je on obitelj i da može ostati. Zatim izađe i ostavi Lucasa i E. J.-a koji se svađaju.
Sami je spakirala sve E. J.-eve stvari, ali E. J. je pošalje dođavola i odlazi Nicole.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju