"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

3.sez., 1.ep - ponedjeljak 19. rujna
Daniel se mora vratiti u bolnicu i predloži Chelsea da pođe s njime. Dok ga ona čeka u praznoj bolničkoj sobi, dođe čovjek s pladnjem iz Chez Rougea. Daniel je zatražio da im donesu večeru u bolnicu i oni uživaju u prvom sastanku.Nakon Chloena priznanja Morgan je optuži da laže i histerično brani oca. Roman sve smiruje i nasamo ispituje Chloe. Ona ne zna neke odgovore i SMS-om ih traži od Lucasa, ali Roman primijeti da s nekim razmjenjuje poruke.Marlena kaže Johnu i Rolphu da ima ukradeni CD i traži od Rolpha da ih odvede u laboratorij i vrati Johnu sjećanje. Rolph prosvjeduje, a Johna zanima odakle joj CD. Marlena mu odbije reći.Trent prijeti Nicole da mora šutjeti o njihovoj prošlosti ili će on svima reći njezinu prljavu tajnu. Max priča Steveu i Kayli o svome biološkom ocu koji ga je napustio nakon majčine smrti.

3.sez., 2.ep - utorak 20. rujna
Tajanstveni Annin šef Lumberg kaže Anni da je mora otpustiti jer mu je posao propao. Ne može joj isplatiti ni otpremninu. Tony je ponudio Anni da radi s njim i ona ga je odbila. Sad mu kaže da prihvaća ponudu.Daniel i Chelsea uživaju u prvom izlasku i večeri u praznoj bolničkoj sobi. Daniel je nježno poljubi.John i Marlena raspravljaju treba li John provjeriti stanje CD-a i vratiti sjećanja. Dolazi Ava i John joj prepriča razgovor. Marleni se sve to gadi i ona odlazi. Ava nagovara Johna da ipak ode u laboratorij. Ona će poći s njime.Abe i Lexie se još nisu oporavili od šoka zbog Theove dijagnoze. Znaju da ih čekaju teški trenuci, ali sada moraju biti složni.Philip kaže Victoru da je Paul nestao. Dođe Morgan i Philip je predstavi ocu. Morgan je sumnjičava i pita Philipa zašto ju je pozvao.

3.sez., 3.ep - srijeda 21. rujna
John kaže E. J.-u da zna kako brak više nije pravovaljan. Sami prisluškuje i tako sazna da više nije udana za E. J.-a. Bijesna je, a E. J. se brani da je htio zadržati svoju obitelj na okupu. No ona mu nikada neće oprostiti te laži.John i Ava silaze u laboratorij i John je spreman isprobati CD. Ali Ava ga zaustavi. Nije više sigurna je li to pametno. John ima bljeskove sjećanja. Na jednome čuje Stefana kako komentira da tako mali CD sadrži cijeli jedan život uspomena i sjećanja. Zainteresiran je, ali nije siguran da mu CD, umjesto da mu vrati sjećanja, neće spržiti mozak. Zato ga stavlja u ladicu i zaključa.
Roman razgovara s Boom o Paulu Hollingsworthu. Rekonstruiraju događaje. Podmetnuo je požar i htio pobjeći iz Salema, ali nije se ukrcao na avion i njegova je prtljaga vraćena. Stiže Morgan i kad vidi očeve kovčege, poludi od bijesa.

3.sez., 4.ep - četvrtak 22. rujna
Pripreme za piknik za Dan nezavisnosti u punom su zamahu. Piknik će se održati u Boovoj i Hopeinoj kući. Stižu Doug i Julie odjeveni kao Uncle Sam i Betsy Ross.
Morgan je na blagdanima s Chelsea. Doug i Julie saznaju da se Chelsea viđa sa starijim muškarcem.Stiže i Nicole s bocom votke. Pita Lucasa zašto tako spremno dopušta Sami da ga opet povrijedi. Lucas joj odgovori da se vole i da će izgladiti sve nesporazume.
Chloe kaže Philipu da je svojim priznanjem htjela pomoći njemu, ali on nije siguran je li mu time nanijela štetu. Morgan se boji da se njezinu ocu dogodilo nešto užasno. Philip je tješi i Morgan mu zahvali poljubivši ga. To vidi Chloe i odlazi.

3.sez., 5.ep - petak 23. rujna
Stiže Marlena i pita Johna je li isprobao CD. John joj odgovori da ni ne kani. Ne zanima ga prošlost, a John kojega je Marlena voljela mrtav je.
Ava prisluškuje i poslije odlazi u laboratorij uzeti CD. Ondje je nađe John. Stiže i Marlena i čuje Avu kako preklinje Johna da uništi CD. Kroz zatvorena vrata Marlena moli Johna da ne odbacuje svoju prošlost.Chloe i Lucas tješe jedno drugo. Ulaze u dizalo u Salem Innu u trenutku kad nestane struje. Chloe je klaustrofobična i stisne se Lucasu, ali odmah joj je bolje kad je on poljubi.Sami kaže da ostaje zauvijek s Lucasom unatoč osjećajima prema E. J.-u. On razočarano odlazi s Nicole i također se nađe u dizalu Salem Inna u trenutku nestanka struje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju