Najdugovječnija serija u televizijskoj povijesti i živući spomenik svom žanru.

3.sez, 165.ep - 7. listopada

E. J. kaže Phillipu da je pobijedio u sukobu oko projekta onoga trena kad je Phillip počeo osjećati nešto za Melanie. Phillip to poriče i odlazi. Tony upozorava E. J.-a da je rat s Kiriakisima opasan, ali E. J. mu kaže da se ne miješa. Phillip odlazi u Maggienu kuću i otkriva Melanie osjećaje prema njoj. Stephanie i Chelsea sreću se u parku. Chelsea prizna Stephanie da ju je Max poljubio, a Stephanie njoj da ju je Melanie pobijedila. Chelsea je odgovara od toga da se preda. Tada Stephanie odlazi Melanie reći da će se boriti za Phillipa i nađe ih u strastvenome zagrljaju.

3.sez, 166.ep - 8. listopada

Daniel zove Chloe na razgovor. Ona stiže u njegov stan baš kad se oglasi uzbuna. Stiže pazikuća i popravlja pokvarenu instalaciju, ali pritom zabunom odbije plinsku cijev. Daniel kaže Chloe da je Katein rak u remisiji i da sad njih dvoje mogu slobodno objaviti svoju ljubav. Daniela zovu iz bolnice i on mora otići, a Chloe kaže da će ga čekati.

3.sez, 167.ep - 9. listopada

Philip slučajno nailazi na Bradyja i Nicole i shvaća da oni imaju neku tajnu za koju E. J. ne zna. Optužuje Nicole da je Bradyjeva ljubavnica. Ona poriče, ali Philip joj prijeti da će sve reći E. J.-u ako ga Nicole ne nagovori da odustane od projekta alternativnoga goriva. E. J. prekida svađu Melanie i Stephanie, a njegova se mračna strana pokazuje kad prisili Melanie da potpiše ugovor u kojemu DiMere dobivaju sva prava korištenja projekta alternativnoga goriva. Brady mu se pokuša suprotstaviti, ali E. J. ga ignorira. Brady u razgovoru s Melanie shvati da si je Philip iskopao vlastiti grob u vezi s projektom. Stephanie prekida s Philipom jer se ne slaže s njegovim vođenjem poslova. E. J. je stigao doma i Nicole ga moli da ne ulazi u sukob s Kiriakisima.

3.sez, 168.ep - 10. listopada

Chloe je sretna jer je Lucas živ, ali shvaća da mora učiniti još nešto. Obećala je Bogu da će ostati s Lucasom i prekinuti vezu s Danielom ako Lucas preživi. U bolnici otkrije da se Lucas ne sjeća da mu je Maggie rekla da ga je prevarila s Danielom. I Lucasova amnezija za Chloe je Božji znak i kaže mu da je pogriješila kad ga je ostavila. Ali njezinu želju da opet budu zajedno Lucas shvaća kao njezin osjećaj krivnje zato što se napio. Iako joj kaže da nije siguran hoće li opet biti zajedno, Chloe šokiranom Danielu kaže da ga ostavlja.

3.sez, 169.ep - 11. listopada

Philip zove E. J.-a da mu kaže kako su Brady i Nicole ljubavnici kad ga Henderson prekida s viješću da je Lucas u bolnici. Philip prekida razgovor. Nicole izlazi kako bi spriječila Philipa u nakani i na vratima nađe Sami koja je došla po Johnnyja. Počinju prepucavanja sve dok ne dođe E. J. On brzo prikriva sreću koju osjeća zato što je opet vidio Sami. Sami primjećuje napetost između Nicole i E. J.-a koju Nicole umanjuje. Kad Sydney počne plakati, E. J. ide po nju i pita Sami hoće li je pridržati, ali Nicole ih panično prekine i sama uzme Sydney! Grupa miševa glazbenika dođe u srednjovjekovni grad šerifa Toma. Miševi zaraze čitav grad sa potpuno novim plesom, ali također i sa buhama. Na Tomu i Jerryju je da se riješe tih srednjovjekovnih napasti.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju