"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

166.epizoda - ponedjeljak 9. svibnja
U avionu je sve hladnije, a nemaju ni dovoljno maska s kisikom. Netko mora poći u pilotsku kabinu i popraviti avion. Svi gledaju Johna. Marlena mu kaže da je avion njegov i on se mora sjećati svega o letenju. John provjerava nešto u stražnjem dijelu, a Steve odlazi u pilotsku kabinu. Pokušava popraviti avion i onesvijesti se. John dolazi za njim i nalazi onesviještenog Stevea. Popravi jednu masku i zatim je dijeli sa Steveom koji ipak ne reagira...

167.epizoda - utorak 10. svibnja
John pokušava popraviti štetu. Steve je onesviješten, ali napokon se budi. Zajedno smišljaju što dalje i hoće li svi poginuti. Ledeno je i Steve se boji da će umrijeti od hladnoće. John uspijeva probušiti spremnike. Odjednom se avion zatrese i počne padati. Ugledaju komad zemlje. John i Steve misle da je to Grenland. Nemaju izbora. Moraju prisilno sletjeti.

168.epizoda - srijeda 11. svibnja
Avion se srušio. Mračno je kao u tunelu, nema zvuka, samo se čuje vjetar. John se prvi osvijesti. Pun je modrica, ali inače je dobro. Pod svjetlom baterije vidi razderani metal. Nađe Stevea koji ne reagira. Traži dalje. Belle i Shawn leže zagrljeni. I Claire je dobro. Belle i Shawn idu provjeriti kako su ostali prošli.

169.epizoda - četvrtak 12. svibnja
Marlena je napokon uspjela probuditi Boa. Hope je laknulo. Bo doznaje da mu je tata mrtav i da je za njega dao život. Kayla je uz Stevea koji je živ, ali u velikoj boli. I Kaylu boli. Boji se da će izgubiti dijete. Chloe im ide pomoći. Philip se kreće na jednoj nozi. Steve i Kayla razgovaraju o Stephanie i nadaju se da će preživjeti zbog nje i nerođenog djeteta. Marlena i Kayla pokušavaju što udobnije smjestiti Stevea. Marlena kaže Kayli da i ona mora počinuti.

170.epizoda - petak 13. svibnja
Steve se budi i nađe uplakanu Kaylu. Tuguje za svojim ocem i boji se da će izgubiti dijete. Bo je opet onesviješten i nije dobro. Hope ga moli da izdrži. Shawn i Belle vodili su ljubav i razgovaraju kako ih je zbližila blizina smrti. Žele imati još jedno dijete i opet vode ljubav. Chloe i Philip razgovaraju o seksu, ali zaključe da to sad nije primjereno. Ona je ipak udana žena. Marlena i John bude se i poljube. Počinju voditi ljubav. Marlena se nada da će to probuditi sjećanja.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju