"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

102.epizoda - ponedjeljak 7. veljače

Sami i E. J. polažu zavjete kad odjeknu tri pucnja i E. J. je pogođen u leđa i hitno odvezen u bolnicu. Bo stiže i preuzima nadzor nad mjestom zločina. Stefano mu kaže da je Kate prijetila njemu i E. J.-u. Sami kaže Stefanu da je ona održala svoj dio pogodbe, ali on traži i više. Ona to mora obaviti do kraja i postati mu prava žena ili dogovor ne vrijedi. Upozorava Sami da će se osveta nastaviti ako E. J. umre.
Steve skriva pištolj u pivnici. Kate svoj pištolj donosi Philipu i moli ga da ga baci umjesto nje. Lucas u stanu priznaje Billie da je bio u crkvi i laže da nema pištolj. Ona mu savjetuje da kaže policiji istinu. Kad ode, on skriva pištolj u trenutku kad stižu Bo i Shawn da ga ispitaju.

103.epizoda - utorak 8. veljače

Sami i Stefano bdiju dok je E. J. na operaciji. Bijesni Stefano misli da je Roman ubojica, ali Sami tvrdi da njezin otac nije kadar ubiti čovjeka.Roman se prisjeća kako se prikrao crkvi i nanišanio na E. J.-a, ali se i sjeća kako je odlučio da ne puca u mladoženju. Bo i Shawn ispituju Lucasa koji tvrdi da nije bio ni blizu crkve kad je E. J. ranjen. Bo pita Lucasa je li Kate imala pištolj, a on tvrdi da ne zna. Bo i Shawn odlaze, a Lucas se žuri u bolnicu da vidi kako je Sami. Moli je da pođe s njim doma, ali ona kaže da ne može. Ovo mora dovesti do kraja. Lucas se vraća u svoj stan po pištolj. I Stefano ide doma spakirati stvari koje će mu trebati dok bdije nad sinom i u svojoj dnevnoj sobi nađe Kate. Pita je da li je ona pucala na E. J.-a. Stiže i Bo i pita je zašto je prijetila Stefanu i E. J.-u te gdje je sada njezin pištolj.

104.epizoda - srijeda 9. veljače

Sami se budi u idiličnom jutru s Lucasom i blizancima dan nakon što je E. J. ranjen. Lucas je uvjerava da se ne mora vratiti E. J.-u, ali Sami želi doznati što je bilo s njim. Stefano se zaklinje da se osveta nastavlja ako E. J. umre. Sami je na vrhu jezika da pita Lucasa je li on pucao, ali Lucas je preduhitri izjavivši kako ga to ne mora pitati ako vjeruje u njega. Sami mu pokazuje svoju haljinu s rupom metka i kaže da je ubojica ciljao i nju. E. J. se u bolnici budi nakon narkoze i doznaje da je paraliziran. Stefano tješi sina, ali ovaj ga odbija. Stefano tada nazove Sami i traži od nje da dođe u bolnicu i pomogne E. J.-u koji je sad u depresiji. Sami odlazi, a Lucas se prisjeća s tugom njihova dana vjenčanja.

105.epizoda - četvrtak 10. veljače

Lucas traži od Kate natrag svoj pištolj kako policija ne bi otkrila da je njegov. Kate kaže da ga je dala Philipu i Lucas poludi. Štoviše, pita Kate je li ona pucala i je li Sami bila meta. Kate izbjegava pitanje i razvije teoriju kako je Lucas pucao i ako jest, ona će prihvatiti krivnju umjesto njega.Sami otkriva da je E. J. u rasulu i izaziva ga da se bori za svoj život. Ali E. J. ne sluša. Sami ga podsjeća na njihova sina i govori mu da izdrži zbog njega. Ali E. J. smatra da ovakav ne može biti dobar otac i nagovara Sami da se vrati Lucasu. Viče na nju neka se gubi. Sami izađe i kaže Stefanu da je učinila sve što je mogla, ali E. J. je izgubio volju za životom.

106.epizoda - petak 11. veljače

Sami i Colleen raspravljaju o tome da je Sami jedina osoba koja može spasiti E. J.-a. Colleen joj kaže da bi se E. J. borio kad bi mislio da ga ona voli. Ali Sami odmahuje; Colleen je samo lik iz mašte. Stefano moli Tonyjevu pomoć, ali on ga odbija. Kate posjeti E. J.-a i zaklinje mu se da nije ona pucala. Pita može li pomoći na što E. J. kaže da mu donese pištolj kako bi se ubio sada kad ovako paraliziran nema razloga za život. Život mu je ionako u opasnosti jer se razvila infekcija. Kate zove Sami i kaže Lucasu da E. J. umire. Sami se lažima izvlači od Lucasa i požuri se u bolnicu. Ondje iznenadi E. J.-a izjavom da joj je stalo do njega.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju