"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

122.epizoda - ponedjeljak 7. ožujka
Lucas juri kako bi podigao paket u kojemu je pištolj, ali E. J. je već nazvao i predstavivši se kao Lucas, tražio da mu paket dostave na njegovu adresu. E. J. zatim ustaje iz kolica, ali čim čuje Sami kako ulazi, ponovno u njih sjedne. Traži od Sami da ostane s njim i optužuje ju da ne osjeća ništa prema njemu. Sami traži izlike da ode, ali kad stigne doma, otkriva mikrofon koji je E. J. podmetnuo.
Bo ispituje Billie i ona mu kaže da joj je Lucas priznao da je bio u crkvi, ali ne vjeruje da je on pucao. Iznenađena je kad čuje da je kupio dva pištolja, ali ne zna gdje su.

123.epizoda - utorak 8. ožujka
Chloe traži od Philipa da je časti pićem. On je odbije, ali mu ona kaže da čini veliku pogrešku. Nikad neće imati Belle, ali može imati nju. Philip je impresioniran njezinom izravnošću. Hope ih prekida. Želi nasamo razgovarati s Philipom. Kaže mu da se prestane miješati u Shawnov brak. On tvrdi da voli Belle i da Belle voli njega. Izaziva je da kaže Shawnu što zna. Ona to neće jer bi time srušila sinov svijet i on bi je za to okrivio. Zatim se Philip vraća Chloe. Sad je ipak želi častiti pićem.
Bo traži da mu Kate kaže što je u paketu koji Lucas traži po cijelome gradu.

124.epizoda - srijeda 9. ožujka
Kate upozori Lucasa da je paket kod E. J.-a. Lucas stiže i zgrabi paket, ali tada dolazi i Bo i oduzme mu ga. Sami se zabrine kad čuje da je u paketu bio pištolj. Bo ga šalje na balističku obradu da vidi odgovara li zrno onom iz E. J.-eve kralježnice. Lucas uvjerava Sami da nije pucao, ali da je te večeri bio u crkvi. Sami sumnja da joj nije sve rekao. Nick iznenadi Chelsea romantičnom večerom u „Chez Rougeu“. Ipak, odsutna je duhom zbog drame s Fordom. Stephanie i druge sestre tješe Cordy, psihički uništenu Fordovom smrti. Kad im Billie pokaže prijavu o Fordovu nestanku, Cordy kaže da će sve priznati, ali one od nje traže da šuti.

125.epizoda - četvrtak 10. ožujka
Stephanie pronađe Cordy u zahodu u „Chez Rougeu“ s bočicom pilula u ruci. Cordy priznaje da je pomišljala na samoubojstvo. Nakon što ju je Ford silovao, život joj je nepodnošljiv. Sućutna je Steph iznenadi svojim priznanjem. I nju je Ford silovao. Prisjeća se kako ga je upoznala na zabavi i htjela Maxa učiniti ljubomornim. Kad su se vratili u dom, Ford joj je usuo drogu u piće i tada je silovao. Nikada to nije nikomu rekla jer se bojala i stidjela toga događaja.

126.epizoda - petak 11. ožujka
Stefano poziva južnoameričkoga političara sebi doma i sili ga da u svojoj zemlji uđe u trag njegovoj ljutoj neprijateljici. Stefano otkriva da bi ta žena mogla srušiti cijelo njegovo carstvo. Poslije dr. Rolf podsjeća Stefana na njegovo tajno oružje. Stefano siđe u Rolfov laboratorij kako bi pregledao tijelo u nesvijesti. Izjavljuje da će to biti njegov najbolji vojnik koji će spasiti carstvo DiMerâ.
Uz Hopeinu pomoć Marlena počinje prazniti Johnov ormar.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju