"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 57.epizoda - 6. prosinac
Dr. Rolfe priprema Stefana za otpust iz bolnice kad stigne Steve, iznenada napada Stefana i izbode ga u sklopu plana o lažnom ubojstvu. No E. J., koji je bio prisutan sve vrijeme, ne vjeruje da je to bilo spontano i zahtijeva od Romana da mu kaže gdje je njegov otac.Lucas optužuje Sami da se osvetom koristi kako bi se vidjela s E. J.-om. Poslije saznaje za Stefanovo 'ubojstvo' i sretan javlja Sami da je osveta završila i da se ona više nema razloga viđati s E. J-om.

2.sezona, 58.epizoda - 7. prosinac
U punom letu Rawlings prisiljava Maxa i Stephanie da iskoče s padobranima iz aviona. Iako skaču noću, uspješno se spuštaju i pronalaze spilju u kojoj će prenoćiti. Stephanie zahvaljuje Maxu na pomoći i brizi oko nje i među njima je sve veća seksualna napetost koja zamalo da ne dovede do poljupca.
Steve u Romanovu uredu čeka odlazak u zatvor, a Shawn moli Boa da mu pomogne da se upiše na policijsku akademiju. Bo ga pokušava odgovoriti od toga, ali Shawn je uporan jer smatra da će kao policajac moći uzdržavati svoju obitelj.

2.sezona, 59.epizoda - 8. prosinac
Bo i Kayla stižu u Vegas i javljaju Chelsea da je Jett izvan životne opasnosti. Chelsea kaže da se nije čula sa Stephanie koja je s Maxom krenula na aerodrom.
Jeremy u Salemu moli Nicka za Steveov telefonski broj. Molit će za pomoć Stephaniena oca. Nick zove Kaylu i ona napadne Jeremyja preko telefona zato što je ostavio Stephanie bez zaštite i daje mu do znanja da mu Steve neće pomoći.

2.sezona, 60.epizoda - 9. prosinac
André se prerušen u klauna uvuče u Saminu bolničku sobu i stavi joj nož pod grlo. Pita ju je li policija inscenirala Stefanovu smrt, ali Sami doista misli da je Stefano mrtav. André joj ne vjeruje. Uvjeren je da je smrt lažirana kako bi policija njega izvukla iz skrovišta i ako je to istina, André se zaklinje da će ubiti nju i njezina oca. Lucas ih prekida i André se povlači. Lucas ga nije prepoznao, ali kad mu Sami kaže tko je to bio pod krinkom klauna, trči za njim.

2.sezona, 61.epizoda - 10. prosinac
Bo, Roman, Hope i Tony pripremaju stupicu Andréu na lažnome Stefanovu sprovodu. Sastaju se u pivnici. Dolazi i Kate koja ne želi dan provesti sama iz straha da je ne napadnu. Kate se sretne s Annom i one se posvađaju zbog Romana. Roman odlazi u mrtvačnicu i dok Stefano leži u lijesu, Roman je u napasti da ga doista ubije. Stiže buket cvijeća za Romana. Tony, Ana, Bo i Hope otkrivaju u cvijeću posjetnicu - Andréovu prijetnju smrću.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju