"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 186.epizoda - ponedjeljak 6. lipnja
Bo se brzo gasi. Zna da je u kritičnom stanju i počinje se pripremati. Prvo moli Stevea da bude uz njegovu obitelj. Steve prvo sve okreće na šalu, ali na kraju pristaje na Boove molbe. Zatim Bo razgovara sa Shawnom i upozorava ga da bi uskoro mogao stati na čelo cijele obitelji i traži da mu obeća da će se brinuti za Hope. Shawn pristaje, ali kaže Bou da on, Belle i Claire kane oploviti svijet, pa stoga neka njegov tata razmišlja o svom oporavku kako mu ne bi upropastio planove.Ava gleda fotografije na kojima Hope grli Stevea. Pogrešno vjeruje da mu je Hope žena i zaklinje se na osvetu. Njezin je zaštitar uvjerava da ima pogrešnu ženu, ali ona ne sluša. Njega okrivljuje za avionsku nesreću, bjesni na njega i on daje otkaz.

2.sezona, 187.epizoda - utorak 7. lipnja
Kayla, Lexie i Daniel kažu Shawnu da su našli donora koji odgovara i pripremaju se za operaciju. Žele obitelji reći kakvo je stanje i što spremaju. Steve i Hope su uz Boa, pokušavaju ostati jaki. Bo je sve slabiji. Dolaze Caroline i Victor užasnuti očitim Boovim propadanjem. Kayla objavi da su našli donora, ali ne želi objaviti i tko je on. Kad svi navale da im kaže, Kayla krši pravilo i priznaje da je to Chelsea. Svi su uzbuđeni, ali kao hladan tuš dolazi podatak da se Chelsea ne javlja na telefon. Počinje žurna potraga.

2.sezona, 188.epizoda - srijeda 8. lipnja
Kayla i Lexie pripremaju Boa za operaciju. Lexie će izrezati komadić Chelseane gušterače, a Daniel će obaviti transplantaciju na Bou. Bo pita jesu li našli Chelsea, i Lexie kaže da je još traže. Uskoro saznaju da je nađena, ali mrtva pijana. Kayla i Lexie znaju da to znači da nema ništa od operacije. Hope je izvan sebe, a svi su zabrinuti jer Bou istječe vrijeme. Kad Bo sazna da je Chelsea pijana, smatra da je tako najbolje. Ne želi da njegova kći riskira život zbog njega. Bijesna Hope ide k Chelsea, a Bo pada u komu. Daniel smatra da se Hope napokon treba oprostiti od muža. I Daniel je bijesan na Chelsea jer dok je ona pijana, ne mogu obaviti operaciju.

2.sezona, 189.epizoda - četvrtak 9. lipnja
Hope se ne predaje i ne želi se oprostiti od muža. Daniel održava Boa na životu dok čekaju da se Chelseano tijelo očisti od alkohola. Daniel, Kayla i Lexie misle da su našli lijek koji može Bou produžiti život još nekoliko sati. Kate je uz Chelsea koja je priključena na aparate. Čekaju da se tijelo očisti od alkohola kako bi započeli operaciju. Chelsea moli Kate vode i bježi kad ona izlazi iz sobe. Dođu Max i Stephanie kako bi razgovarali s Chelsea, ali otkriju da je nema. Svi je mahnito traže, a ona je samo kliznula u očevu sobu. Bo je još u komi. Chelsea mu se zavukla u krevet i otvorila mu srce. Kaže mu koliko joj je žao i koliko ga voli. Učinit će sve da mu spasi život.

2.sezona, 190.epizoda - petak 10. lipnja
Bo i Chelsea pripremaju se za operaciju. Kayla će asisitirati Danielu, a Lexie će operirati Chelsea. Hope je prvo sama s Boom u komi, a tada počinju pristizati obitelj i prijatelji.
Liječnici razgovaraju o operaciji i o tome kako je ona u eksperimentalnom stadiju. Ipak, Bo je savršen kandidat s obzirom na svoju gušteraču. U operacijskoj se dvorani osjeća napetost. Chelsea je s Kate kada dođe Daniel da je upozori na to što je čeka. I ona riskira život, ali Chelsea ipak ne oklijeva jer želi ocu spasiti život. Daniel je impresioniran. Kad ostane sama s Kate, Chelsea joj priznaje koliko se boji. Max, Stephanie i Nick uđu i tješe je. Hope zahvali Chelsea na tome što čini za njezina muža. Victor i Caroline povežu se u zajedničkoj brizi za svoga sina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju