"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

142.epizoda - ponedjeljak 4. travnja
Sami kaže Philipu da ne prihvaća krivnju zbog toga što je Lucas pucao u E. J.-a. E. J. upozorava Stefana da ga prestane kontrolirati ili će odati istinu o Johnu. Trijumfalno odlazi, ali je ipak zabrinut zbog posljedica opiranja ocu. Moli Sami da mu pomogne u borbi protiv oca i ona pristane. E. J. je više nego ikada odlučan da bude bolji čovjek i spasi svoga sina. Marlena natjera Crystal da joj potvrdi kako je John živ i kod Stefana.

143.epizoda- utorak 5. travnja
E. J. svima priznaje da je John živ i kod Stefana te potpisuje takvu izjavu kako bi Roman i Bo dobili nalog za pretres. Sami je zadivljena E. J.-evom hrabrošću iako on misli da je time potpisao svoju smrtnu presudu. Priznaje da je izdao oca kako bi bio bolji čovjek za svoga sina. Bo i Roman upadaju u Stefanovu rezidenciju. Stefano tvrdi da nema što skrivati. Hope i Marlena za to vrijeme kroz tunel ulaze u Stefanov laboratorij i nađu Johna vezana za stolac, sa slušalicama preko kojih mu ispiru mozak. Marlena je potresena susretom s voljenim čovjekom.

144.epizoda - srijeda 6. travnja
Marlena je presretna što je našla Johna, ali je on ne prepoznaje. Sjećanje mu je izbrisano. Ne pokazuje ni emocije. Marlena ga uvjerava da je ovdje kako bi mu pomogla. Uz Boovu i Hopeinu pomoć vodi ga u rezidenciju gdje čekaju Roman i Stefano. Stefano izaziva Marlenu tvrdeći da John kojega je voljela više ne postoji. Njegov je se vojnik ne sjeća. Ljutiti ga John napada iznenađujućom snagom, ali ga dr. Rolf onesvijesti injekcijom. Bo i Roman uhite Stefana i dr. Rolfa zbog otmice i ilegalnog utamničenja. Max i Stephanie nakon grudanja slučajno se poljube. Max se ispričava, ali Stephanie mu zahvaljuje na tome što je dobar prijatelj. Stiže Chelsea i kaže da im je njezina majka na tragu, a i Nick je nagovara da prizna istinu. Stephanie moli Chelsea da šuti. Sve njihove prijateljice računaju na to. Crawford Decker upada u dom jer je policija u podrumu našla leće njegova sina.

145.epizoda - četvrtak 7. travnja
John prosvjeduje jer su ga u bolnici lisicama vezali za krevet. Marlena ga uvjerava kako mu žele pomoći da se oporavi, ali on samo želi biti slobodan. S dosadom sluša kako mu Marlena izjavljuje ljubav i traži da je dokaže tako što će mu pomoći da izađe iz bolnice. Marlena zna da se John ne sjeća staroga života i pokazuje mu slike Belle, Bradyja i Claire. Uvjerava ga da bi se trebao sastati sa svojom obitelji. John kaže da hoće ako mu Marlena pomogne pobjeći. Marlena odbija i John se uzbudi. Sestra mu želi dati sedativ, ali Marlena joj brani i kaže da je John bio i previše drogiran zahvaljujući Stefanu. Marlena preuzima Johnov slučaj. John je impresioniran.

146.epizoda - petak 8. travnja
Shawn se onesviještenoj Belle u bolnici zaklinje da će naći njihovu kćer. Philip prisluškuje i razmišlja je li Shawn spreman pomiriti se sa ženom. Moli Chloe da pomogne Shawnu u krizi. Kad Shawn i Chloe odu, Philip uđe u Belleinu sobu. Onesviještenoj Belle priznaje ljubav, ali i kaže da će je pustiti ako ona to želi. Kad se osvijestila, kaže joj da je Crystal pobjegla s Claire. Bo smatra da Stefano nije umiješan u Claireinu otmicu. U međuvremenu pronađu kombi, ali bez Claire i to jave Shawnu. Shawn se sjeti da je vidio tetovažu na Robovoj ruci. Opiše tetovažu i Roman se sjeti keltskog simbola s medaljona koji je na slici nosila Johnova majka. Shawn istražuje nacrt simbola u nadi da će ih on odvesti do Claire.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju