"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

206.epizoda - ponedjeljak 4. srpnja
Nicole pita E.J.-a je li još zakonski u braku s Victorom. E.J. ne zna. Nicole želi da joj E.J. bude odvjetnik. Mickey govori E.J.-u da je Nicole proždiračica muškaraca i velika manipulatorica. E. J. to shvaća, ali treba novac i siguran je da će moći s njom. Mickey se slaže, ali on sam ne želi imati veze s Nicole. Sami govori E.J.-u da ne može uzeti Nicole za klijenticu. E.J. smatra da ne može biti izbirljiv po pitanju klijenata i pristaje uzeti Nicole za klijenticu. Sami bijesno odlazi.

207.epizoda - utorak 5. srpnja
Ava je isplanirala romantičnu večeru. Želi da ih Kayla gleda i bude ljubomorna kao što je Ava bila sve te godine. Hope se pretvara da je ljubomorna. Ava govori Steveu da je platila tipa koji je čuvao njegovu kćer. Steve joj govori da ga neće pridobiti prijeteći njegovoj obitelji. Ava prikazuje slike iz njihovih dobrih starih dana za vrijeme večere. Želi da se Steve prisjeti koliko ju je jednom volio. Ava i Steve će se prisjetiti prvog poljupca i vođenja ljubavi. Steve se pretvara da je dirnut tim sjećanjima i ljubi Avu. Hope ih zaustavlja i pokazuje im sliku Kaylina ultrazvuka. Steve je dirnut.

208 epizoda - srijeda 6. srpnja
Unatoč Lexienu nećkanju, Daniel otpušta Kaylu i Boa iz bolnice. Oni zovu Caroline da dođe po njih. Caroline zna da nešto spremaju, vozi ih u pivnicu i pokuša usput saznati što se događa. Kasnije Bo izvlači DVD i smiruje Kaylu tvrdnjom da će ih on dovesti do Hope i Stevea.

209.epizoda - četvrtak 7. srpnja
Bo je uspio nabaviti vrpce iz nadzorne kamere bolničkog parkirališta iz vremena kad je Hope odlazila iz bolnice. Gledaju DVD i vide Hopein auto kako izlazi s parkirališta, ali Hope nije za volanom, nego presavijena sjedi na stražnjem sjedalu. Bo nazove i sazna da je Hopein auto viđen na autocesti koja ide na istok prema Brookvilleu. Nazove nezadovoljnoga bivšeg zaposlenika Vitalijevih. Od njega saznaje da obitelj ima imanje malo izvan Brookvillea. Bo i Kayla kreću onamo u potragu za Hope i Steveom.

210.epizoda - petak 8. srpnja
Bo i Kayla uspjeli su ući na imanje Vitalijevih. Bo je iscrpljen, Kayla je zabrinuta. Bo riskira život da bi spasio Hope. Kayla ima plan. Kaže Bou da se skrije, a čuvarima koji su se pojavili u taj čas kaže da je došla po svoga muža Stevea Johnsona. U trenutku kad je stražari kane ustrijeliti, Bo iskače i udarcem ih onesvijesti. Hope i Steve prisluškuju dok Angelo govori Avi kako je netko provalio na imanje. Angelo smatra da treba ubiti uljeze, ali Ava ne želi krvoproliće. Steve i Hope udaraju po vratima. Kad ih Ava otvori, Steve joj kaže da trebaju biti zajedno.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju