"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 97.epizoda - 31. siječanj
Lucas nađe faks koji je Sami primila i u kojem piše da je on otac djevojčice, a E. J. otac dječaka. Povrijeđen je što mu Sami nije rekla, ali Sami tvrdi da je samo htjela zadnju noć bez opterećenja uživati sa svojim mužem. Kaže mu da joj je važno da on, kao pozitivni uzor, bude u životu blizanaca, dok Lucas ponavlja kako će ih ta rastava razjediniti i postati kamen spoticanja među blizancima. Sami obećava da ništa neće rastaviti njega od blizanaca te da će naći načina da pobijede E. J.-a u njegovoj igri i budu opet zajedno. U Salemu E. J. juri da bude uz svoga sina. Kate ostaje nasamo sa Stefanom i on joj kaže kako svoga unuka namjerava povesti sa sobom u Italiju.

2.sezona, 98.epizoda - 1. veljače
Shawn doznaje da je do siječnja odgođen njegov upis na akademiju pod uvjetom da se ne uvaljuje u nevolje. Bo predloži da Shawn pomaže u postaji jer će mu to donijeti dodatne bodove kad se jedanput upiše na akademiju. Opominje sina i da se ne iskaljuje na Philipu zbog sumnje da je on poslao anonimno pismo.Philip pokušava natjerati Belle da prizna kako i ona voli njega. Belle tvrdi da voli Shawna i da je s njim spavala iz osjećaja krivnje. Kaže mu da Hope zna što se dogodilo, ali neće reći Shawnu ako se ona bude držala podalje od njega. Dolazi Shawn i optužuje Philipa za anonimno pismo, ali on tvrdi da to nije istina i odlazi. Kad Shawn kreće za njim, Belle priznaje da je ona obavijestila policijsku akademiju.

2.sezona, 99.epizoda - 2. veljače
Belle objašnjava Shawnu da je pismo poslala na akademiju nakon smrti oca jer nije htjela izgubiti još jednu voljenu osobu. Shawn je ljut zbog prijevare, ali razumije je i oprašta joj. Predlaže odmah da utvrde dan vjenčanja i misli da bi to trebalo biti za Dan zahvalnosti. Belle oklijeva, ali pristaje zbog osjećaja krivnje.Hope nagovara Boa da ne spominje Shawnu Belleinu nevjeru jer bi Shawn mogao učiniti nešto nepromišljeno i ugroziti budućnost na akademiji. Bou se ne sviđa to što ima tajne pred sinom. Tada zovu Shawn i Belle s vijesti da su odredili dan vjenčanja.

2.sezona, 100.epizoda - 3. veljače
E. J. je pripremio sve za vjenčanje iduće večeri. Sami i Lucas bune se, ali on inzistira na tome jer Stefano uskoro odlazi u Italiju. Lucas odlazi, a E. J. zahtijeva da vidi svoga sina. Sami donosi dijete i moli E. J.-a da ga ostavi sa sestricom.Lucas je kod Stefana i moli ga da ne tjera Sami na to vjenčanje. Stefano se ne da zbuniti, ali i ne priznaje sudjelovanje u pokušaju Kateina ubojstva. Shvativši da Stefano govori istinu, Lucas odlazi ka Kate i optužuje je da je lažirala pokušaj ubojstva s E. J.-om. Naziva i njega i E. J. priznaje da je sve bila Kateina ideja.Stefano je zabrinut jer E. J. previše udovoljava Sami, a on želi da maloga Johnnieja odgajaju DiMere. Ako to E. J. ne može postići, učinit će to on sam.

2.sezona, 101.epizoda - 4. veljače
E. J. uvjerava Stefana da će Sami odgajati sina pod njihovim uvjetima. Kate stiže ljuta jer je E. J. rekao Lucasu za lažnu pucnjavu. Drži ih obojicu na nišanu, ali je E. J. razoruža, vadi metke iz pištolja i zatim odlazi na vjenčanje.Stanje između Lucasa i Sami je napeto dok se ona sprema na vjenčanje. Will kaže Sami da neće živjeti s E. J.-om i da se vraća Carrrie i Austinu.Sami odlazi, a stiže Kate kojoj Lucas kaže da će joj i tu izdaju oprostiti samo ako spriječi vjenčanje. Ona napuni svoj pištolj i odlazi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju