"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 181.epizoda - ponedjeljak 30. svibnja
Bo u bolnici kaže Lexie koliko je cijeni i osjeća da dobiva najbolju moguću njegu. Lexie mu kaže da je provjerila dr. Jonasa i da je doista izvrstan liječnik. Hope je s Chelsea. Zabrinuta je zbog nje. Njih dvije povezuje velika ljubav prema Bou. Obje ne mogu zamisliti da ga izgube. Hope misli da je dr. Jonas pomalo nekonvencionalan, ali ako može spasiti Boov život, ostalo je se ne tiče. Chelsea misli da je novi doktor sjajan. Ava je uvjerena da je Hope Steveova žena Kayla. Ava je zarobljenica svog oca i ima malo slobode. Mora se umiljavati svom stražaru kako bi joj pomogao. Stražari vole Avu i njezina voljenog Jednookog krive za sve što joj se događa. Ava pak misli da je vrijeme da opet bude sa svojim voljenim Jednookim. Steve s Abeom pokušava naći Avu. Dolazi Kayla i zahtijeva da joj kažu što se događa.

2.sezona, 182.epizoda - utorak 31. svibnja
Max priznaje Stephanie da ne može izdržati pritisak dobrotvornog rada i uz to pomagati majci. Stephanie se osjeća krivom jer ga je ona uvukla u cijelu tu zbrku. Da bi to nekako ispravila, kaže Caroline da želi pomoći u pivnici. Ali Caroline joj odgovara neka se posveti sebi.Max na očevu grobu jadikuje nad svojim životom. Dođe Stephanie i oni jedno drugome izjavljuju ljubav.Chelsea se sastaje s Kate u Chez Rougeu.

2.sezona, 183. epizoda - srijeda 1. lipnja
Marlena, Belle, Shawn i Claire dolaze u kuću DiMera na obiteljsku večeru s Johnom. Rolf je sada sobar i poslužuje pića. John se uzruja kad mu Marlena da obiteljski album. Nikako da shvati zašto ona ne želi zaboraviti prošlost kad on ne želi postati stari John. Shawn ispituje Rolfa postoji li mogućnost da se poništi sve ono što je on učinio Johnu, ali Rolf tvrdi da ne postoji način. Ipak Shawn, a ni gosti, ne znaju da Rolf skriva disk na kojem se nalazi sva Johnova memorija. Na večeri John objavi da kani proširiti DiMerino carstvo.Hope bdije uz Boov krevet. Zajedno se sjećaju dojmljivih trenutaka iz zajedničkog života i svoje nepokolebljive ljubavi. Hope želi razgovarati i o budućnosti, ali Bo tvrdi da je možda nema. Hope mu ne dopušta da se preda bez borbe.

2.sezona, 184. epizoda - četvrtak 2. lipnja
Bo je na samrti i obitelj i prijatelji dolaze u bolnicu da se s njime oproste. Prvo ga posjećuju djeca: Chelsea, Shawn i Ciara. Chelsea i Shawn preklinju ga da izdrži. Ima još mnogo razloga za život. Caroline i Max su sljedeći. Majka ga moli da izdrži. I Victor se pridružuje njezinoj molbi.
Liječnici raspravljaju o novoj tehnici koju mogu primijeniti na Bou. Ali Daniel ne želi operirati jer je tom operacijom izgubio pacijenata jednako koliko ih je i spasio. Ujedno je operacija riskantna za donora. No Kayla je uporna i smatra da treba riskirati. Daniel napokon pristaje, ali prvo moraju naći živog donora. Kad ga nađu, Kayla će pripremiti sve za testiranje da vide poklapa li se tkivo Boa i donora.

2.sezona, 185. epizoda - petak 3. lipnja
Lexie, Daniel i Kayla analiziraju uzorke kako bi našli donora koji odgovara Bou. Sve je manje vremena. Lexie je ljuta jer Daniel nije predložio ranije operaciju. Daniel joj odgovara da oeracija može spasiti Boa, ali i ubiti ga jer je još u eksperimentalnoj fazi. Hope se probudi uz Boov krevet i Kayla joj kaže da Bou nije dobro. I Bo se budi. Dirnut je mnoštvom ljudi koji su ga jučer posjetili. Barem se s njima mogao oprostiti. Hope je bijesna, govori mu da ne smije tako misliti. Ali Bo se ne kani predati. Borit će se do zadnjega daha.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju