"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

77.epizoda - 3. siječnja
Sami je očajna, jer se Will vratio u grad. On je napada zato što razara obitelj kako bi bila s E. J.-om.Sami i Lucas tad upoznaju sina sa situacijom, a kad Will dozna da se njegova mama udaje za E. J.-a kako bi spasila Bradyjeve, počinje je smatrati junakinjom koja se žrtvuje za opće dobro. Smatra i da bi Lucas trebao biti zahvalan na tome. Will odlazi i ostavlja Sami i Lucasa da to sami rasprave. Tad Lucas kaže Sami da je nju i E. J.-a vidio u situaciji koja očito pokazuje kako je u njihovu odnosu više od samog sprečavanja osvete. Lucas ostavlja Sami.

78.epizoda - 4. siječanj
E. J. nađe Sami kako briše proliveno maslinovo ulje u kuhinji Bradyjeve pivnice. Želi joj pomoći, ali ona tvrdoglavo odbija. E. J. misli da je ljuta zbog ranijega intimnog trenutka, ali ona se obrecne da je ljuta na njegovu obitelj zato što se mora odreći Lucasa i udati za njega. E. J. je iznenađen kad mu ona kaže da neće spavati zajedno ni imati spolne odnose. Taj je brak za nju poslovni dogovor. E. J. je upozorava da će morati strogo slijediti Santove uvjete. Ona se zaklinje da će mu zagorčati život i izbacuje ga.
Poslije Sami razgovara s Hope koja joj savjetuje da slijedi srce.

79.epizoda - 5. siječnja
Sami pokušava nagovoriti Lucasa da joj da rastavu i uvjerava ga da je to brak bez ljubavi koji će trajati samo do Stefanove smrti. E. J. je zdušno podupire, ali Lucas mu u lice kaže da laže i upozorava Sami da će E. J. učiniti sve da je odvuče u krevet. Sami ga preklinje da joj vjeruje.Stiže Stefano koji je uspio isposlovati crkveno poništenje braka. Dosadašnji supružnici samo moraju potpisati dokument i njihov će brak biti razvrgnut.Hope tješi Kaylu koja je u bolnicu dovela bolesnog Džepa. Liječnici joj kažu da je Džep otrovan raznim kemikalijama i zovu socijalnu skrb.

80.epizoda - 6. siječnja
Morgan na aukciji osvaja spoj s Maxom. Stephanie je ljubomorna, ali odbija to priznati. Upozorava Maxa da će ga Morgan na kraju povrijediti. Max je bijesan. Tko je Stephanie da mu se miješa u život i to nakon što je njega ostavila zbog Jeremyja. Max kani izvesti Morgan i ako mu se svidi, izvest će je opet i opet.
Stephanie ne odustaje i namjerava Maxa slijediti na spoju s Morgan. Steph ohrabruje Cordy da se nadmeće za Forda i ona pobjeđuje. Chelsea i Stephanie na kraju skupe tisuću dolara u dobrotvorne svrhe i Morgan im kaže da su punopravne članice sestrinstva. Stefano ostavlja Sami i Lucasu papire za poništenje braka koje oni trebaju potpisati.

81.epizoda - 7. siječnja
Lucas kaže Bou, Hope, Marleni i Johnu da je Stefano pribavio dokument za poništenje njegova i Samina braka. Lucas ima 24 sata da je uvjeri kako to ne treba potpisati. Sami priznaje da ima istine u Lucasovu argumentu. Već se osjeća sigurnije. Obitelji je laknulo i misle kako je odustala od rastave s Lucasom pa to i kažu E. J.-u. E. J. suspreže bijes i spominje onako usput osvetu Dimera nad Willom. Sami je uplašena i kaže da će ipak potpisati dokument o poništenju.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju