"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

52.epizoda - 29. studenog
Sami pokušava spasiti onesviještenog E. J.-a. Zbunjenom Lucasu naređuje da oživi E. J.-a tako da mu da kisik usta na usta. Poslije Lucas priznaje Sami da se boji kako E. J. neće stati u svojim nastojanjima sve dok je ne osvoji. Steve odbija predati Benjyjeva jetra i tako spriječi Stefanovu operaciju. No Bo ga onesvijesti i predaje jetra liječnicima koji zatim Stefana žurno odvoze na transplantaciju.

53.epizoda - 30. studenog
Kayla ovaj put ostavlja Pocketa Steveu iako je zbog toga nervozna. Steve je uvjerava da se ne mora brinuti. Ali čim je Kayla izašla, Pocket je počeo plakati i Steve ga ne može smiriti. Zbog toga zove Hope koja mu kaže da je mališan gladan. Steve ga nahrani i dijete se pretvara u anđela. Ipak, taj je incident uplašio Stevea, pa kad se Kayla vraća i vidi da je sve u redu, govori Steveu da će biti sjajan tata, ali on ipak potajno sumnja u to.

54.epizoda - 1. prosinca
Bo otkriva Tonyju plan kako će Andréa izvući iz skrovišta. Kani inscenirati Stefanovo ubojstvo. Toni se slaže s planom i predlaže Stevea kao lažnog ubojicu.Bo o tome razgovara sa Steveom koji se boji Kayline reakcije na plan.Stefano od Tonyja traži da ga zaštiti, a zauzvrat će mu predati obiteljsko carstvo.
Sami se oporavlja u bolnici, a kad Lucas odlazi u posjet majci, u sobu joj dolazi E. J.

55.epizoda - 2. prosinca
U bolničkoj sobi Sami nevoljko s E. J.-om čita prijevode Colleeninih i Santovih pisama. Dok ih čitaju, Sami optužuje Santa da je izmanipulirao Colleen kako bi dobio što želi, dok E. J. tvrdi da je Santo bio zaljubljen i da im je sudbina bila da budu zajedno. Očito je da oboje govore o sebi samima. U scenama iz prošlosti sestra Mary Anne govori ocu Malloryju da je Colleenin šal vidjela u Santovoj sobi, ali Colleen tvrdi da nije bila ondje, a podupire je i Santo koji dovodi ženu s kojom je navodno bio. Otac Mallory prisili sestru Mary Anne da se ispriča.

56.epizoda - 3. prosinca
E. J. i Sami nastavljaju čitati pisma i svađati se o svome vlastitom odnosu. Dok čitaju kako Santo i Colleen prvi put vode ljubav, shvaćaju da to djeluje i na njih. Sami se bori protiv osjećaja i bijesna je na Santa zato što Colleen nagovara da pobjegne s njim. E. J. joj na to otvara svoje srce i nježno je poljubi. Sami ga ne odgurne odmah od sebe. Ali kad postane svjesna što se dogodilo, izbaci ga iz sobe i u tome trenutku ulazi Lucas.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju