"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 117.epizoda - ponedjeljak 28. veljače
Ujutro nakon Fordove smrti Morgan, Stephanie, Carmen i ostale djevojke razgovaraju što da rade s tijelom. Steph kaže curama da se ne brinu i da će ona to srediti. Pozove Maxa i objasni mu što se dogodilo. Max želi pozvati policiju, ali Steph mu ne da. Chelsea se probudila iz drogirana sna i vidi Forda kako joj se približava. Max i Steph čuju njezin krik i dojure. Chelsea je očito imala noćnu moru. Tek tada Max pristaje pomoći da se riješe trupla.Sami pita Lucasa vjeruje li u njezinu ljubav, ali on ne zna što da joj kaže. Sami odlazi majci na povjerljivi razgovor i Marlena je opet pita ne gaji li ona osjećaje prema E. J.-u. Sami poriče, ali Marlena se ipak pita ne laže li Sami samoj sebi. Sami priznaje da žali E. J.-a, ali Marlena to ne želi ni čuti. Otkriva Sami da će je uskoro uhititi za pokušaj E. J.-eva ubojstva.

2.sezona, 118.epizoda - utorak 1. ožujka
Stephanie tješi traumatiziranu Chelsea. Max je uvjerava da će učiniti sve da ih obje zaštiti. Ide u podrum i otkrije da truplo ne mogu iznijeti, a da ih ne snime kamere. Fordovo truplo treba pokopati u podrumu. Steph i Chelsea zaklinju se da neće sestrama reći kako se Max riješio trupla, a on, maskiran u Forda i s bejzbolskom kapom na glavi izlazi iz doma kako bi ga kamere snimile. Sestre se vraćaju i Steph i Chelsea im kažu da su se riješile trupla.Roman dolazi Marleni i ona priznaje da ga je očekivala.

2.sezona, 119.epizoda - srijeda 2. ožujka
Bo i Hope slijedeći trag, stignu do prodavačice oružja Lee Elroy koja je Kate prodala pištolj. Kad su stigli, nailaze na mladu ženu koja uništava poslovne knjige. Pobjegne u skladište oružja, Bo je slijedi, ona potegne oružje na njega, ali je Bo razoruža. Hope otkrije da je pravi Lee Elroy muškarac, a mlada je žena Lindy. Lee joj je bio muž koji je umro i ostavio je s djetetom i skladištom punim vatrenog oružja. Bo joj zaplijeni sve oružje, ali Hope koja se sažalila nad ženom, daje joj novac, a žena im zauzvrat pokazuje fotografije na kojima se vidi da Lucas kupuje dva pištolja.

2.sezona, 120.epizoda - četvrtak 3. ožujka
Belle i Shawn na proslavi su mature i ondje razgovaraju sa Susan, Cynthijom, Jasonom, Pennyjem i g. Woodsom. Belle se sreće s Philipom i napetost je velika. Stiže Chloe i kaže Philipu da ga još voli, ali on je nježno odbije. Tek tad ona shvati da nešto postoji između Philipa i Belle. Chloe grdi Belle zato što se povlači Shawnu iza leđa. Zatim Shawnu govori o tome kako je u hotelu vidjela Belle i Shawna, ali tad ih pozovu na pozornicu da prime nagradu Trofej gimnazijskih ljubavnika.

2.sezona, 121.epizoda - petak 4. ožujka
E. J. optužuje Sami da ne osjeća ništa prema njemu. Sami to poriče, ali pita se zašto odjednom sumnja u njezine riječi. E. J. traži da ga poljubi, ali ona oklijeva.Kate traži od Lucasa da uzme pištolj koji je sada kod dostavljača. Lucas upravo kreće kad Billie stiže i javlja da Bo želi ispitati Kate o tome gdje je bila u noći kad je E. J. ranjen. Lucas se zaklinje da on nije pucao iako je bio u crkvi i preklinje sestru da laže i kaže kako je bio kod kuće. E. J. prisluškuje dok Sami ispituje Lucasa zašto je policija u njihovu domu tražila pištolj za koji nije ni znala da postoji.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju