"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

137.epizoda - ponedjeljak 28. ožujka
E. J. upozorava policiju da je Lucas u opasnosti, ali nitko ga ne sluša. Kate odlazi Lucasu u posjet, ali on je zamoli da ode kad počne kritizirati Sami. E. J. izazove incident kako bi ga uhitili. Stave ga u ćeliju s Lucasom. U zatvoru E. J. sprečava Stefanova tjelesnog čuvara da zadavi Lucasa. Čuvar tada kreće na E. J.-a, ali njega spasi Lucas. Stiže Sami sa zatvorskim čuvarom i prekida tučnjavu.Sami povjerava Romanu da se boji nazvati Willa i reći mu da mu je otac uhićen. Kad to napokon i čini, Will već sve zna.Crystal zove Marlenu i tvrdi da nije kanila uplašiti Belle. Traži od Marlene da se sastanu.Stefano muku muči s tajanstvenim gostom.

138.epizoda - utorak 29. ožujka
Bo i Hope ponose se Shawnom zbog napretka na akademiji. Belle ostavlja Claire kod Philipa i polazi u potragu za majkom. Philip kaže Chloe da se zbliži sa Shawnom iako su se on i Belle rastali.Marlena ide na sastanak s Crystal, ali auto joj se pokvari. Iz magle izlazi čovjek lica zakriljena kapuljačom i s nožem u ruci. Uplašena Marlena uperi pištolj u njega, ali on nožem popravi njezin auto. Prije nego što ga je uspjela pitati kako se zove, Roman i Belle zazovu je i čovjek pobjegne. Poslije ga pronađu Stefano i Rolf i vrate ga u kuću.U pubu Hope prisluškuje dok Crystal telefonira i sada zna tko je ona. Crystal je upozori da je Marlena u opasnosti, ali odlazi prije nego što je Hope uspije ispitati. Dolaze Roman, Marlena i Belle i Hope im prenese poruku.

139.epizoda - srijeda 30. ožujka
Shawn i Chloe odlaze Philipu po Claire. Shawn je bijesan zato što ju je Belle ostavila ondje.U pubu Shawn i Chloe razgovaraju o svojim životima i ona primjećuje koliko je on napredovao od srednje škole.Lucas ne dopušta Kate da ga posjeti u zatvoru i ona zamoli Billie za pomoć. Billie joj kaže da će se morati povući ako želi ponovno zadobiti njegovu ljubav. Kate se ne predaje i zove Philipa, a on obeća da će učiniti sve da pomogne bratu.Marlena traži od Romana, Abea i Boa da smjesta uhite Stefana. Ne želi da još tko u obitelji strada. Marlena upozorava da će osobno napasti Stefana ako nešto ne poduzmu. S Belle se vraća kući i ondje se obrecne na kćer.

140.epizoda - četvrtak 31. ožujka
Belle se užasava toga što po Claire mora otići Hope. Kad stigne, Hope je ispočetka hladna, ali napokon se njih dvije sporazumiju. Nakon Belleina odlaska Hope priznaje Kayli da nije sigurna želi li da se Shawn i Belle pomire. Stefano je iznenađen kad Marlena dođe k njemu i uperi u njega pištolj. Zahtijeva da joj kaže gdje je Brady. Stefano tvrdi da nema pojma, ali Marlena mu ne vjeruje. John prisluškuje pod Stefanovom kontrolom. Marlena ispuca šest metaka kao upozorenje Stefanu. Idući put, zaklinje se ona, ubit će ga.
Bo i Roman odlaze do Crystal i ondje nađu Roba koji tvrdi da preuređuje zgradu. Tvrdi da ne poznaje vlasnika C. B. DiMeru i ne pušta ih bez naloga. Bo se odlučuje za zasjedu. Možda se Crystal vrati. Poziva Hope da bdije s njim.

141. epizoda - petak 1. travnja
Roman tvrdi Marleni da John ne može biti živ. Marlena moli Nicka da laboratorijski ispita Johnov pepeo.
Prerušeni u skitnice, Bo i Hope u zasjedi su pred Crystalinom trgovinom. U zgradu ulazi Rob, a zatim stiže i Crystal. Bo je odvodi u postaju na ispitivanje. Dolaze i Roman i Marlena te Marlena emotivno zahtijeva da joj Crystal kaže je li John živ ili mrtav. Stefano provjerava zna li njegov vojnik svoju misiju, ali on samo traži da ga oslobodi. Rolf smatra da je John nemiran jer traži nešto ili nekoga. E. J. saznaje da su radnici došli plijeniti njegovo pokućstvo na Stefanov zahtjev.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju