"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez., 201.epizoda - ponedjeljak 27. lipnja
Ava okuplja Steve i Kaylu. Steve grli Hope i šapuće joj da slijedi ono što on radi. Steve govori Avi da je vrijeme da pusti Kaylu jer je dobila njega. Ava razmišlja o tome no zaključuje da je žele prevariti. Ava odlučuje da njegova žena ostaje. Ne vjeruje nijednom od njih. Steve joj govori da ne mogu izgraditi novi život bez povjerenja. Ava mu govori da je povjerenje nešto na čemu se mora raditi. Ava dobiva glavobolju i pije tabletu. Želi mirnu večeru sa Steveom. Ava misli da je Kaylin trbuh preravan za trudnicu. Hope joj govori da je tek u trećem mjesecu. Ava joj želi dovesti doktora, no Hope to ne želi. Ava daje Steveu strastven poljubac i šalje Kaylu van iz sobe s čuvarom. Steve i Hope shvaćaju da s Avom nešto nije u redu. Hope pita nećaka o Avi i on joj govori da je njezin muž kriv za sve.

2.sez., 202.epizoda - utorak 28. lipnja
Kayla je u bolnici i Stephanie provodi cijelu noć uz nju. Bijesna je na mamu jer je izašla iz kuće, a Stehanie ju je molila da to ne čini. Kayla se brani govoreći da je morala otići vidjeti brata. Kayla pita za Stevea. Zna da nešto krije i želi da joj Steph kaže o čemu Kayla se brani govoreći da je morala otići vidjeti brata. Kayla pita za Stevea. Zna da nešto krije i želi da joj Steph kaže o čemu je riječ. Steph joj govori da bi samo bila pod većim stresom da zna. Kayla će poludjeti i reći Steph da se može nositi bilo s čim i moli je da joj kaže što se događa. Steph joj govori da je tatina bivša u gradu i želi da joj se vrati. Kayla je u šoku. Uzet će telefon, spremna na borbu.

2.sez., 203.epizoda - srijeda 29. lipnja
Steve prima poziv od prave Kayle. Ava želi vidjeti njegov mobitel. Naglo će prekinuti poziv i baciti telefon lomeći ga u komadiće. Ava je bijesna i želi znati zašto je to učinio. Steve joj govori da je to bio poslovni poziv i da je ova situacija važnija. Ava će povjerovati. Želi čuti sve o prekidu Stevea i Kayle. Steve joj govori da su on i Kayla prošlost. Steve predlaže Avi da zajedno odu na putovanje. Prije nego što Ava pristane, dolazi njezin rođak i govori joj da je doktor stigao. Steve i Hope odlaze i nakratko razgovaraju o tome koliko je Ava luda. Moraju smisliti plan bijega.

2 .sez., 204.epizoda - četvrtak 30. lipnja
Steve i Hope uspijevaju pobjeći razbijajući prozor. Nemaju mnogo vremena za bijeg i kreću u trk. Dok Steve podiže Hope preko zida, zaustavlja ih jedan od Avinih rođaka s pištoljem. Ava je sa svojim psihijatrom koji sumnja da se događa nešto čudno. Ava je uzbuđena jer se ne sjeća stvari i zato joj psihijatar daje lijek ne bi li joj pomogao. Nakon doktorova odlaska vidimo hladnu i proračunatu Avu. Ava saznaje da su Hope i Steve pobjegli te će poludjeti, vikati i razbijati stvari. Steve i Hope dovedeni su natrag. Ava misli da se mora riješiti Kayle kako bi ona i Steve mogli biti zajedno. Pojavljuje se rođak s mobitelom, Ava uzima mobitel i pokazuje Steveu Stephanienu fotografiju. Ava ga upozorava kako će Stephanie umrijeti ako on ili Kayla opet pokušaju pobjeći.

2.sez., 205.epizoda - petak 1. srpnja
Daniel i Chelsea piju kavu u Java Caféu i dolazi Nick koji nije sretan zbog toga. Nick se smiruje i pridružuje im se. Nick i Daniel razgovaraju o bolnici i toliko se udube u razgovor da ne ni primijete da Chelsea nije dobro. Daniel će je poslije pitati je li dobro i ona će reći da jest. Daniel moli Nicka da pripazi na Chelsea. Treba je promatrati da slučajno ne dođe do komplikacija. Daniel odlazi, a Chelsea i Nick dijele intimni trenutak.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju