"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

72.epizoda - ponedjeljak 27. prosinca
Djed Shawn kaže Bou, Hope, Marleni, Johnu, Dougu i Julie kraj Colleenine tragične priče. U flashbacku mladi Shawn potajice motri kako Santo uvjerava Colleen da će ujutro nakon vjenčanja poći u New York. Ona je žalosna što mora ostaviti obitelj, ali Santo je tješi. Poslije Shawn dovodi oca kojem je rekao istinu o Santovoj živoj ženi u Italiji. Razbješnjeli Pete razotkriva pred kćeri Santovu podvalu. Colleen je užasnuta, Santo je moli da mu oprosti, ali ona mu okreće leđa i kaže da ga više nikad ne želi vidjeti. Vraća se u crkvu i spremna je položiti zavjete.

73.epizoda - utorak 28. prosinca
Sami traži Lucasa da joj da rastavu kako bi se udala za E. J.-a i spasila očev život. Tumači mu da to nije zauvijek, samo do Stefanove smrti. Bijesni Lucas to glatko odbija.
Kate dolazi Stefanu u posjet i on joj zagonetno kaže da će se ispuniti njezina najveća želja. Sami zauvijek izlazi iz Lucasova života. Stiže i Lucas da se obračuna sa Stefanom, nalazi majku uz njegovu postelju i uvjeren je da je ona kumovala toj Saminoj odluci.Na groblju Bo zaprepašteno sluša E. J.-a koji mu tumači kako je Sami pristala udati se za njega.

74.epizoda - srijeda 29. prosinca
André vraća Romana Sami, ali sad Roman oko pasa ima bombu. E. J. i Sami tumače Andréu kako je osveta završena i oni će se vjenčati. André, dakako, ne vjeruje i E. J. zove oca kako bi Stefano to osobno rekao Andréu, ali Stefano se ne javlja jer je i sam u vrlo opasnoj situaciji.André uključi timer na bombi na rok od pet minuta. Očajna Sami zove Boa, ali on ne zna kako bi telefonski deaktivirao bombu. Roman i Bo zajedno zahtijevaju od Sami da ode i ona je već pristala kad se na TV-u pojavi Stefano kojeg je Steve kao taoca doveo u studio i pred milijunskim auditorijem zahtijeva da André oslobodi Romana ili će on ustrijeliti Stefana pred TV-kamerama.

75.epizoda - četvrtak 30. prosinca
Dok Steve prijeti pred TV-kamerama da će ubiti Stefana, Roman ima oko struka vezanu bombu koja otkucava minute prije eksplozije. Ali u posljednjoj sekundi André isključi bombu i Romanov je život spašen. E. J. i Sami nisu tako sretni. Prije odlaska u TV-postaju, André ih veže u kuhinji pivnice i pušta plin. Bo, Hope i Lucas žure se u postaju misleći da će onamo doći i André s Romanom i Sami.

76.epizoda - petak 31. prosinca
André juri na krov TV-postaje s Hope kao svojom taokinjom. Bo im je za petama. André prisili Hope da se uspne na rub s njime, a Bo ga pokušava nagovoriti da je pusti. Nakon verbalnog natezanja, Bo zapuca, André pada s krova, a i Hope bi pala da je Bo nije uhvatio u zadnji tren. Njih se dvoje veseli, ali olakšanje je kratkotrajno jer doznaju da je André preživio pad.Kayla je užasnuta kada dozna da je Steve uzeo Stefana kao taoca i zbog toga je uhićen. On joj govori da je time spasio Romana, ali ona smatra da je zacijelo postojao i drugi način.Lucas stiže u kuhinju pivnice u trenutku kad Sami i E. J. dijele intimni trenutak.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju