"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

157.epizoda - ponedjeljak 25. travnja
U Irskoj John, Marlena, Bo, Hope, Shawn, Belle, Philip i Chloe ispituju Colleen. Ona otkriva da je lažirala svoju smrt. Nije skočila s litice. Pobjegla je Santu i, iako je bila ljuta na njega, nadala se da mu čini uslugu time što ga tjera da se vrati ženi. Iz Irske je otišla u Južnu Ameriku i prehranjivala se šivanjem. Kad je napokon dovoljno zaradila da istraži sve o svojoj obitelji, saznala je za Stefanov osvetnički pohod u Salemu. Colleen priznaje da je uzela Claire kako bi spriječila Stefana da dalje nanosi zlo. Naredi Crystal da dovede Claire i djevojčica je opet sa svojim roditeljima. Colleen kaže da je pokušala zaštititi Bradyja, ali je nestao prije nego što su njezini ljudi doprli do njega.

158.epizoda - utorak 26. travnja
Na policiji Lucas kaže Sami kako je priznao namjeru da ubije E. J.-a i ide u zatvor na 10 do 20 godina. Kaže i da je priznao, jer želi pravilno postupiti. Tjera Sami da nastavi normalno živjeti, ali je moli da ga ne prestane voljeti. Sami mu obeća da će on zauvijek biti njezina velika ljubav. E. J. zove Lexie i moli je da pregleda bolesnu Allie. Allie ima krup, ali će ozdraviti. Lexie savjetuje E. J.-a da se ne veže previše uz djevojčicu jer nije njezin otac. Lexie zovu iz bolnice i ondje sazna da je Kayla trudna.

159.epizoda - srijeda 27. travnja
John otkriva Colleen kakva mu je misija. Stefano ga je programirao da je ubije. Colleen ga upozorava da će napraviti veliku pogrešku. Marlena ga pokuša zaustaviti, ali on je zadrži. Upravo spušta nož kad mu Colleen kaže da mu je majka. Kao dokaz pokazuje keltski medaljon koji je Marlena već vidjela na slici Johnove majke. Otkrila je da nosi Santovo dijete nakon što je lažirala svoju smrt. Pobjegla je u Argentinu, ne želeći se umiješati između Santa i njegove žene. Sklonila se u samostan, rodila je i podizala Johna dvije godine. Ali s vremenom je morala otići i ostavila ga je u sirotištu s namjerom da se vrati po njega.

160.epizoda - četvrtak 28. travnja
Mučen mišlju da nije uspio u svojoj misiji, John razmišlja o samoubojstvu. Bo ga sprečava. Vraćaju se zajedno u pansion i ondje Marlena svima kaže da je John Santov i Colleenin sin. Belle se povezuje s bakom koja joj daje keltski medaljon. Colleen priznaje svom bratu Shawnu da umire. Philip ispituje Chloe ima li što s Bradyjevom otmicom. Chloe tvrdi da je nevina. Philip je pita hoće li ostati s Bradyjem ako ga nađu i ona priznaje da, iako ga još voli, nije sigurna mogu li riješiti sve svoje probleme.

161.epizoda - petak 29. travnja
Na samrtnoj postelji Colleen okuplja obitelj kako bi se sa svima oprostila. Otkriva da se godinama bori s rakom i kraj joj je blizu. John i dalje ne pokazuje nikakve emocije. Colleen se dirljivo oprašta s Boom, Hope, Kaylom, Marlenom, Belle, Shawnom i djedom Shawnom. Moli Johna posljednji zagrljaj. On popušta i ona umire u sinovim rukama. Nasamo, John pokušava shvatiti svoje zamršene osjećaje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju