"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez, 221.ep - ponedjeljak 25. srpnja
Bo i Hope su s Chelsea kad je otpuštaju iz bolnice. Sanjari o Danielu dok joj Hope pokušava privući pozornost. Raspituje se o buci koja se čuje u sobi u kojoj leži Ava, ali Hope izbjegne odgovor. Na izlasku iz bolnice sreću Daniela. Povrijeđena Chelsea samo se na brzinu pozdravlja s njim. Daniel zove Nicka i kaže mu da Chelsea ide doma s Boom i Hope. Nick joj odlazi u susret.

2.sez., 222.ep - utorak 26. srpnja
Kate se priprema snimiti prvu reklamu za svoju novu liniju kad se u TV-studiju pojavi Anna. Redatelj treba još jednu lijepu ženu u reklami i predlaže Annu. Kate nije oduševljena, ali redatelj je uvjerava da će to poboljšati prodaju. Kate nije oduševljena što je Anna u reklamnom spotu i to kaže Tonyju. Tony joj odgovara da će preživjeti. Anna i Tony ponovno igraju svoje igrice i završe vodeći ljubav nasred scene.

2.sez., 223.ep - srijeda 27. srpnja
John, Marlena, Roman, E. J. i Sami okupili su se na saslušanju Imigracije. Odjednom dolazi i Nicole spremna da svjedoči. Sami zahtijeva da ona ode, ali Nicole se dobrovoljno javila za svjedočenje. Imigracijski agent g. Burke poziva svakoga posebno na svjedočenje. Sami je užasno nervozna, ali ipak kaže Burkeu da voli E. J.-a. Nakon što je obavio razgovore sa svima, Burke im kaže da će proučiti zabilješke i javiti svoju odluku.

2.sez., 224.ep - četvrtak 28. srpnja
John i Sami ne mogu spavati i zajedno proučavaju tajanstvenu disketu nađenu u Stefanovu sefu. Nažalost, čuju samo nerazumljive šumove. John zaključuje da je šifrirana i ostavi je na stolu. Poslije će se pozabaviti njome. John i Sami vode otvoreni razgovor o tome kakav je on čovjek bio i Sami mu kaže nekoliko detalja iz njegova prijašnjeg života.

2.sez., 225.ep - petak 29. srpnja
Lexie kaže Romanu i Abeu da otpušta Avu iz bolnice. Odvode je ravno na policiju. Ava se riješila ovisnosti i može u zatvor. Bo naleti na Avu u postaji i napada je. Ava to stoički podnosi. Tvrdi da je spremna na kaznu. Procesuirana je i kreće u zatvor kad stiže vijest da je odvjetnik njezina oca platio jamčevinu i ona može ići doma. Poslije Roman i Abe saznaju da je ubijen Avin psihijatar.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju