"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 47.epizoda - 22. studenog
Bo, Hope, John i Marlena i Doug i Julie i dalje čitaju Colleenina i Santova pisma. Colleen se sakrila iza zastora sekundu prije nego što je sestra Mary Anne ušla u sobu kako bi tražila donaciju te ondje na krevetu ugledala Colleenin šal. Bez okolišanja pita Santa je li te večeri bio s Colleen, ali on tvrdi da nije. Colleen izlazi iz skrovišta i brzo odlazi, jer zna da je sestra Mary Anne vidjela njezin šal i žuri se u crkvu gdje Mary Anne već otkriva ocu Malloryju što je vidjela u mjesnom hotelu.

2.sezona, 48.epizoda - 23. studenog
Uz potporu Sami i Lucasa, Kate obećava Stefanu da će se sastati s Andreom kako bi preuzela i uništila tajanstvene korice koje je Andre ukrao Bou i Hope. E. J. poziva u bolnicu svu Stefanovu biološku djecu kako bi s njima dogovorio tko će ocu donirati dio jetara. Benjy odbija i odlazi. Stefano shvaća da mu je E. J. jedina nada i moli ga da mu pomogne. Poslije E. J. priznaje Sami da nije voljan pomoći ocu, ali ona inzistira na tome kako bi Stefanov život bio spašen jer starac jedini može Andrea držati na uzdi i objaviti da je osveta završena.

2.sezona, 49.epizoda - 24. studenog
Sami i Lucas odlaze u teretanu umjesto Kate kako bi oteli Andréu korice. Pokušaj im propadne. Roman stiže, traži Andréa, ali on je nestao. Sami i Lucasu savjetuje da odu kući. Međutim, Sami ugleda ženu koja ulazi u saunu s koricama u rukama. Lucas je slijedi i ustanovi da je to zapravo prerušeni André.Stefano pita E. J.- a je li se predomislio u vezi s donacijom jetara. E. J. kani održati obećanje, ali ne želi biti poput Stefana. Pokušava se promijeniti.Roman i Bo sprečavaju E. J.-a da se podvrgne operaciji tako da ga uhite zbog neplaćenih kazna za parkiranje. Bo traži od Stefana da prekine osvetu ili neće pustiti E. J.-a iz zatvora.

2.sezona, 50.epizoda - 25. studenog
E. J. odlazi u bolnicu ocu i zamoli Stefana da prekine osvetu te kaže Bou i Romanu gdje je André. Ne učini li to, E. J.-a će opet zatvoriti i tako ga spriječiti da donira dio svojih jetara ocu. Stefano napokon popušta i priznaje da je André u teretani. E. J. ponovno bježi Bou i Romanu i kreće za Andréom. Stefano u bolničkoj sobi vidi duh svog oca koji mu kaže da još nije vrijeme da umre. On još mora ispuniti zadanu sudbinu, ali ne kaže kakvu.U teretani se Lucas našao licem u lice s naoružanim Andréom. André ga onesvijesti i Lucas se poslije budi u automobilu opkoljenom divljim psima.

2.sezona, 51.epizoda - 26. studenog
Bo i Roman pomažu Lucasu da se izvuče iz automobila. Službenik u teretani kaže da je vidio Sami s E. J.-om pa sva trojica odlaze ne znajući da su E. J. i Sami u zaključanoj sauni. Sami i E. J. bore se s vrućinom u sauni i skidaju odjeću. E. J. nastoji smiriti Sami koja se boji za svoju nerođenu djecu. Lucas se ipak vraća sluteći da se nešto događa i pronalazi ih. Uzbuđeni Stefano traži od dr. Rolfea da uništi korice ako on umre.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju