"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 176.epizoda - ponedjeljak 23. svibnja

Svi su u Bradyjevoj pivnici na karminama poslije sprovoda djeda Shawna. Roman i Bo nazdravljaju ocu na tradicionalni irski način. Bou nije dobro i zamalo da se nije onesvijestio na karminama. Hope moli Stevea da odvede Boa u bolnicu, Steve i Hope izvode Boa. Ava je ondje i snima mobitelom kako Hope grli Stevea. Steve odlazi s Boom, a Ava prilazi Hope i pita je voli li Stevea. Hope potvrđuje i pita Avu tko je ona. Ava odlazi. Kasnije Steve zamoli Abea da Avino ime provjeri u policijskoj datoteci.

2.sezona., 177.epizoda - utorak 24. svibnja

John zove Marlenu da dođe u Stefanovu kuću. Pregledao je Stefanove papire i ne može vjerovati koliko novca ima. John je pozvao Stefanova odvjetnika. Na razgovor s odvjetnikom dolaze i E. J., Sami, Tony i Anna.Stefano je, kaže im odvjetnik, isključio Tonyja i E. J.-a iz nasljedstva, ali nije napisao novu oporuku i odvjetniku ne preostaje drugo nego Johna proglasiti nasljednikom poslovnog carstva.

2.sezona., 178.epizoda - srijeda 25. svibnja

Stephanie i Nick u Bradyjevoj su pivnici. Max dolazi i kaže im da je osuđen na dobrotvorni rad zbog skrivanja Fordova tijela, ali ne može se sada usredotočiti na to jer mu nedostaje otac. I Nick se ne može koncentrirati na stipendiju zbog svega što se događa u Chelseanom životu. Ali Morgan mu govori da time što će odbiti stipendiju neće pomoći Chelsea. Chloe moli Philipa uslugu. Ostala je bez novca i nema gdje odsjesti. Pita Philipa može li spavati kod njega. Philip joj kaže da je Victor mrzi, ali ona nema trenutačno drugog izbora. Philip pristaje i Chloe dovlači brdo prtljage.

2.sezona., 179.epizoda - četvrtak 26. svibnja

Hope i Shawn razgovaraju s Boom o starim vremenima. Uđe Victor i kaže da je njegov prijatelj liječnik dr. Daniel Jonas, internist i kirurg, ujedno i odličan dijagnostičar. U posjetu je Salemu i pristao je na to da preuzme Boov slučaj.U parku Chelsea plače zbog svega što joj se dogodilo. Rukom briše nos i zatim ruke obriše o hlače. Ali ne svoje. Uz nju na klupi sjedi misteriozni stranac.

2.sezona., 180.epizoda - petak 27. svibnja

Chelsea, Morgan i Stephanie trče. Chelsea im zahvaljuje što su joj tako dobre prijateljice. Razgovaraju o intervjuima za posao. Morgan dobiva posao u Tonyjevoj tvrtki. Stephanie odlazi Anni koja je upozori da vjerojatno neće htjeti raditi za nju. Ali Chelsea hoće. Želi spasiti agenciju. Stephanie i Morgan sada rade za suparničke tvrtke. Tony nudi Anni da radi za njega, ali Anna ga odbija. Motivirana je više nego ikada da uspije.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju