"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

112.epizoda - ponedjeljak 21. veljače
E. J. moli Sami da odnese sina Stefanu, ali ona odbije. Dovoljno je umorna već i zbog toga što je stalno na relaciji između blizanaca i njega u bolnici, i ne kani se još opterećivati i odlaskom djedu. Osobito jer je djed Stefano. Savjetuje E. J.-u da se usprotivi ocu. Tada stiže Stefano i traži od Sami da mu pokaže unuka, ali ona mu odgovori neka se strpi. Tad on kaže da dječaka DiMeru trebaju odgajati DiMere i Sami pobjesni. E. J. stane na njezinu stranu i kaže ocu da pričeka.Belle stiže u posjet Lucasu u nadi da će razgovarati sa Sami. Lucas joj se povjeri jer je zabrinut zbog načina na koji Sami skače oko E. J.-a. Počeo je sumnjati u njezine osjećaje prema E. J.-u.

113.epizoda - utorak 22. veljače
Marlena pita Belle za vezu s Philipom. Belle tvrdi da su samo prijatelji. Kad joj Marlena kaže da joj je Hope rekla o tome kako je spavala s Philipom, Belle ponovno tvrdi da to nije istina i da je Hope nešto krivo protumačila. Tada joj Marlena kaže da je Hope preslušala i Philipove poruke. Belle se napokon lomi i priznaje da je prevarila Shawna. Shawn je, kaže ona, katkad svoj najgori neprijatelj. Philipu je privlači njegova zrelost. Marlena joj savjetuje da se odluči i tada drži odluke. Belle kaže da se odlučila za Shawna.Na mjestu zločina policajac održi Shawnu lekciju o neopreznom diranju stvari koje su možda dokazi zločina. Shawn priznaje da još mora učiti mnogo toga i da njegove pogreške na akademiji ne bi bile tako javne. Omakne mu se da je Belle, a ne Philip, poslala pismo akademiji zbog kojega je odgođen njegov upis.

114.epizoda - srijeda 23. veljače
Belle i Philip imaju plan kako da povećaju Shawnov ugled u očima salemske policije. Lažiraju ilegalnu preprodaju oružja u uličici iza pivnice u kojoj će se slučajno naći Shawn, on će svladati prerodavača, oduzeti pištolj i predati ga Bou. Pištolj koji je poslužio svrsi Katein je i Philip joj laže da su mu pištolj ukrali iz auta prije nego što ga se uspio riješiti. Kate pobjesni, ali Philip joj obeća da je sav Kiriakisov novac njoj na raspolaganju ako se pištolj slučajno pojavi.Bo i Roman pregledavaju dokaze, ali sve se svodi na ćahure metaka i papir u koji je bila zamotana hrana. Hope dolazi s Marleninim pištoljem, a Shawn se pojavljuje s Kateinim i predaje ga Bou. Kad na pištolju nađu Kateine otiske, Roman je uhiti. Belle, držeći se svoga dijela dogovora, odlazi na sastanak s Philipom u hotel.

115.epizoda - četvrtak 24. veljače
Bo kaže Shawnu da je pištolj koji mu je on donio Katein. U hotelu se nervozna Belle sreće s Chloe koja se vratila u Salem na proslavu mature. Chloe pretpostavlja da je Shawn u apartmanu, a kad joj Belle kaže da nije, želi silom znati tko je. Upravo tada zove Shawn i kaže Belle da se požuri doma jer ima iznenađenje. Belle je na odlasku i Chloe je još pita kako da dođe do Philipa. Tada Philip izađe iz apartmana. Žuri mu se, ali obeća Chloe da će je poslije nazvati. Belle je u panici i Philip je smiruje.
Belle doma nađe Shawna u lažnoj uniformi. To što je našao pištolj, sve mu je promijenilo u životu i njih dvoje vode ljubav.Philip se vraća sa sastanka s Kate i sastaje se s Chloe.

116.epizoda - petak 25. veljače
Da bi popravila odnos s Lucasom, Sami se odijeva seksi i zavodi ga u njihovu stanu. Ali romantična je noć uništena kad upadaju E. J. i Stefano. E. J. traži svoga sina i Sami nevoljko pristaje. Stefano je oduševljen i hvali se kako će dječaka pretvoriti u pravoga DiMeru. Bijesna Sami je to čula i upozorila da je ona ta koja će podizati sina. Dok Sami uspavljuje dijete, Stefano upozorava E. J.-a da sredi Sami ili će to učiniti on. Nakon Stefanova odlaska E. J. traži od Sami da tu prespava. Razigrano je povuče sebi na krilo i strastveno poljubi u trenutku kad Lucas uđe.Chelsea nagovara djevojke da se osvete Fordu Deckeru. Policija nema dokaza protiv njega, a dekana obitelj drži u šahu velikim donacijama pa djevojke moraju same uzeti stvari u svoje ruke.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju