"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 132.epizoda - ponedjeljak 21. ožujka
Max traži od Stephanie da objasni svoje ponašanje koje varira od hladnog odbijanja do toplog prijateljstva i ona se upravo sprema priznati da je silovana kad ih prekida Chelsean telefonski poziv.
Chelsea i Nicka iznenadio je dolazak Crawforda Deckera koji želi pretražiti dom kako bi otkrio gdje mu je nestali sin. Chelsea ispriča službenu verziju o tome da je Ford došao pijan, odspavao i otišao, ali Crawford joj ne vjeruje. Upravo je krenuo u podrum kad stigne Billie i spriječi ga. Ne može pretraživati bez naloga. Crawford optuži Billie da pomaže kćeri, a Billie mu pokazuje snimke na kojima se vidi kako Ford izlazi iz doma. Za Crawforda te su snimke bezvrijedne jer se lice njegova sina ne vidi i odlazi po nalog za pretragu. Chelsea zove Maxa i Stephanie da odmah dođu.

2.sezona, 133.epizoda - utorak 22. ožujka
Chelsea kaže Steph i Maxu da policija stiže istražiti Fordov nestanak. Max iskopa Fordovo truplo i stavi ga u stari grijač za vodu. Billie dođe s narednikom Doddom i počinju pretragu katova. Chelsea zove Održavanje da poprave svjetlo blizu nadzornih kamera. Dok su Billie i Dodd na katu, a majstor je ugasio kamere, Max i Chelsea iznose na kolicima stari grijač iz podruma. Poslije Billie i Dodd odlaze u podrum...
E. J. dozna gdje su Kate i Lucas koristeći se GPS-om instaliranim u automobile „Mythica“. Sami ga pita zašto pomaže Lucasu. On odgovori da pomaže njoj. Želi ispraviti sve loše što joj je učinio i biti dobar otac svomu sinu. E. J. će paziti na blizance dok Sami traži Lucasa. Sami je sumnjičava, ali on je uvjeri da mu može vjerovati i ona odlazi.

2.sezona, 134.epizoda - srijeda 23. ožujka
Lucas se sprema pobjeći s Kate u Meksiko kad stigne Sami i moli ga da ne napušta svoju obitelj. Ali on smatra da nema izbora. Sami zna da ima mnogo dokaza protiv njega, ali misli da će istina prevladati. Lucas joj tada kaže da je doista pucao na E. J.-a, a Sami je bijesna jer je možda započeo novi rat s DiMerama i ugrozio živote blizancima. Lucas joj se ispričava i želi je zagrliti, ali ona se odmiče. Kate požuruje Lucasa i priznaje mu da ga je Sami našla uz E. J.-evu pomoć i da E. J. i u ovom trenutku čuva blizance. Sirene odjekuju i Kate kaže Lucasu da moraju krenuti. Ali policija bane na vrata i Roman uhiti Lucasa.

2.sezona, 135.epizoda - četvrtak 24. ožujka
Bo, Hope, Kayla, Steve i Marlena slave Novu godinu u Chez Rougeu. Steve i Kayla razgovaraju o predstojećim pregledima plodnosti, a Bo i Hope sjećaju se Zacka. Marlena se pravi vesela, ali John joj užasno nedostaje. Ugleda Crystal i suočava se s njom. Crystal joj kaže da slijedi fotografiju mladog Johna ako želi naći Bradyja i nestaje. Marlena ode u policijsku postaju. Roman je priveo Chloe radi ispitivanja i Marlena je optužuje da se urotila s Crystal.Shawn je očajan nakon Belleina priznanja da je bila s Philipom. Belle ga moli da joj oprosti, ali Shawn je odlučio. S njima je gotovo. On traži rastavu. Philip dolazi upozoriti Belle da je možda u opasnosti, ali ona ga ne sluša jer je previše uzrujana i ne vjeruje mu. U majčinoj kući Belle traži utjehu od Marlene, sada kad ju je Shawn izbacio. Dok Belle tone u san, Marlena se zaklinje da će zaštititi svoju obitelj.

2.sezona, 136.epizoda - petak 25. ožujka
Shawn dovodi Claire Marleni. Belle pokušava razgovarati s njim, ali on je previše povrijeđen. Belle je očajna i pita se hoće li ikada više povratiti povjerenje svoga muža. Marlena je pita je li ikada prestala voljeti Philipa. Belle priznaje da ga voli, ali Shawn je ipak muškarac njezina života.
Roman javlja Marleni da nije pronašao Crystal. Ipak, uspio je saznati nešto o medaljonu na fotografiji Johnove majke. To je keltski simbol za ratnicu. Marlena poslije zove Stefana, ali javlja se tajanstveni muškarac.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju