"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

67.epizoda - 20. prosinac
Nick dolazi Jettu u bolnicu i ispriča mu se zbog toga kako se ponašao prema njemu.Nada se da mogu postati prijatelji. Jett u razgovoru kaže da je Chelsea obećala posredovati kod Billie u vezi s Jettovim zaposlenjem.Chelsea na ručku s majkom zamoli Billie da zaposli Jetta u sveučilišnoj zaštitarskoj službi. Billie je razočarana, jer Chelsea ruča s njom samo zato što treba uslugu, ali pristaje da zaposli Jetta.Chelsea javlja Jettu radosnu vijest, a on joj zahvaljuje što je zaboravila na svađu s majkom kako bi njemu pomogla. Chelsea tek tada shvaća da je omogućila Jettu da dane provodi s njezinom majkom, sjeti se slučaja s Nickom i boji se da se povijest ne ponovi.

68.epizoda - 21. prosinac
Sami organizira potragu za ocem. Lucas i E. J. svađaju se sve dok im Sami ne naredi da po gradu zalijepe letke.Bo otkriva Andréovo skrovište, skladište određeno za rušenje. Dok čeka Abea kao pojačanje, prođu Lucas i E. J. s lecima. Bo ih želi upozoriti da odu, ali André ih uhvati kao taoce. Da bi spriječio Boa da ga slijedi, ubaci bombu u skladište i tvrdi kako je unutra Roman. Dođe do eksplozije, Bo ulijeće. Romana, dakako, nema, ali zato je Bo našao čuvene korice.Sami u pivnici upozorava djeda Shawna da bi Roman mogao umrijeti ako ne kaže kako mogu završiti osvetu.

69.epizoda - 22. prosinac
Sami se žuri na sastanak s Andréom, ali zadrži je Bo i daje joj korice iz kojih Sami doznaje uvjet završetka osvete.Poslije joj u skladištu André nudi nagodbu. Poštedjet će njezina oca, ali mora odlučiti koji će muškarac umrijeti, Lucas ili E. J. Doug i Julie donesu u pivnicu zadnja prevedena pisma. Bo im kaže da čitaju pisma s Hope, Marlenom i Johnom dok on ne nađe djeda Shawna. Moraju otkriti način kako da prekinu osvetu prije nego što strada Roman.Stephanie u bolnici posjeti Stevea. On je pita za Jeremyja koji je otišao nakon što joj je rekao da ga zaboravi. Ipak, ocu priznaje da ga još voli.

70.epizoda - 23.prosinac
André daje Sami pištolj i zahtijeva da ubije muškarca kojeg manje voli. Lucas joj viče da ubije E. J.-a, ali ona ne može povući okidač. Na kraju je André prisiljava, ona zažmiri i puca i rani Lucasa u nogu. Time je zbunila čak i Andréa i u neporeznom ga je trenutku udarila drškom pištolja i onesvijestila. Poslije André uspije pobjeći, E. J. bježi za njime, a Lucas pita Sami zašto nije mogla pucati u E. J.-a. Ona priznaje da zna uvjete za završetak osvete i da će trebati E. J.-a.

71.epizoda - 24. prosinac
Sami pokazuje E. J.-u što je u koricama. Dozvola za vjenčanje Santa i Colleen, njihovi vjenčani prsteni i Santova poruka da Bradyji neće naći mir sve dok njegova i Colleenina duša nisu spojene u braku. Kako su Sami i E. J. slike i prilike svojih predaka, Sami shvaća da se moraju vjenčati. Spremna je na to ako se Roman vrati živ i zdrav. Bo i Steve kažu Lucasu o značenju korica i Lucas je zdvojan, ali ne može vjerovati da se Sami želi udati za E. J.-a. Odlazi na suočenje sa ženom, a ona se izvlači da još ne zna što će. Ipak, poslije ona i E. J. sastaju se sa Stefanom i ona objavi da se kani udati, iako tvrdi da će biti brak bez ljubavi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju