"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez., 196.epizoda - ponedjeljak 20. lipnja
Daniel proučava Chelsean karton i kaže da ima iznenađenje za nju. Može ići doma. Prije odlaska, Chelsea još jedanput posjećuje Boa, ali on smatra da kod kuće neće imati pravu njegu i sredi s Philipom da se oporavlja u kući Kiriakisovih. Philip će unajmiti medicinsku sestru da je njeguje. Poslije Bo kaže Lexie da mu pozove Abea. Traži da raspišu tjeralicu za Hope. Steve je doma s Kaylom kad nazove oteta Hope. Ona se pretvara da je Kayla jer Ava je uz nju i sluša razgovor. Steve je shvatio što se događa i prestravljen je. Počinje objašnjavati Kayli, ali nju hvataju grčevi. Dolazi Kaylin liječnik i Steve nazove Stephanie da dođe doma. Zatim zove Boa, objasni mu gdje je Hope, ali upozori ga da u to ne miješa policiju. Dotad Ava ispituje Hope o tome kako živi u braku sa Steveom.

2.sez., 197.epizoda - utorak 21. lipnja
Ava ne želi da joj Kayla radi probleme. Hope shvati da ne smije riskirati da njezin tata nešto sazna i da je on drži poput zarobljenice. Ava jedino želi natrag Jednookog i zato Hope ispituje o njezinu braku sa Steveom. Hope joj ispriča skraćenu verziju Kayline i Steveove ljubavne priče. Zauzvrat želi čuti o razdoblju kad su Ava i Steve bili zajedno. Ava ne želi govoriti o prošlosti, zanima je samo budućnost. Hope je uvjeri da nazove Stevea i zakaže mu sastanak.Steve zamoli Stephanie da pazi na mamu jer on mora izaći. Kayla se odmara kada dođe Max, i Steph mu ispriča sve o Avi. Kayli ne smiju ništa reći da ne ugroze trudnoću. Max je htio Stephanie reći koliko je voli, ali sad nije prilika. Poljube se, ulazi Kayla i pita kamo je Steve otišao. Max i Stephanie zajedno smišljaju isprike za njega.

2.sez., 198.epizoda - srijeda 22. lipnja
E.J. dolazi sa sastanka sa službenikom za useljeništvo i govori Sami da moraju dokazati da je njihov brak istinit. Da bi on mogao ostati u SAD-u, njih dvoje moraju se ponašati kao da se iskreno vole. E.J. joj govori da će morati besramno lagati. Sami je dosadilo da se njome manipulira i ne želi to učiniti. E.J. će je nagovoriti spominjući Johnnyja. Moraju to učiniti za sina. Sami će na kraju pristati. Poslije će Sami i E.J. doći u Chez Rouge da bi se naši sa službenikom za useljeništvo. Pokušat će djelovati uvjerljivo, poput zaljubljenog bračnog para, no službenik je sumnjičav. Zanima ga zašto ne žive zajedno i zašto E.J. nema posao. Maggie poziva E.J.-a. Želi mu pomoći i ima plan.

2.sez., 199.epizoda - četvrtak 23. lipnja
Sami sjedi sa službenikom za useljeništvo u Chez Rougeu. Laže mu i govori da voli E.J.-a koji će to čuti i biti oduševljen time. E.J. govori službeniku da mu je ponuđen posao u odvjetničkoj tvrtki Mickeyja Hortona te da je sada zaposlen. Službeniku se ne sviđa to što žive odvojeno, a i želi vidjeti više sudjelovanja njihovih širih obitelji u svemu, osobito zbog djece. Službenik dogovara još jedan sastanak prije donošenja odluke i odlazi. Mickey dolazi i on i E.J. razgovaraju o poslovnoj ponudi. Mickey mu govori da se mora dokazati i E.J. obećava da će to učiniti. E.J. i Sami moraju smisliti što učiniti po pitanju zajedničkoga doma.

2.sez., 200.epizoda - petak 24. lipnja
John razgovara s Rolfom o poslu s klanom Kiriakis i pojavljuje se Marlena. John je sretan što je vidi, no John je sretan što je vidi, no to skriva. Pojavljuju se Sami i E.J. i govore im da imaju problem. Trebaju Johnovu i Marleninu pomoć. E.J. objašnjava da mora ostati u državi, ali ne može si priuštiti vlastiti stan, a Sami je u istoj poziciji. E.J. im govori da mu je Mickey dao posao, no plaća nije tako visoka. John vadi čekove i pita ih koliko novca trebaju. Sami objašnjava da je situacija kompliciranija. Moraju uključiti šire obitelji u svoj život. Službenik za useljeništvo sumnjičav je jer ne žive zajedno te su došli na ideju da bi se mogli useliti k Marleni. Marlena nema dovoljno mjesta u svome domu te smatra da bi trebali živjeti kod Johna. I John i Sami bune se protiv te ideje. Sami ne želi živjeti sama s čudakom Johnom i E.J.-em. Marlena i Sami razgovaraju nasamo i odlučuju da će se E.J., Sami, blizanci i Marlena useliti u vilu DiMera k Johnu. John pristaje smatrajući da tako može pripaziti na E.J.-a jer ima pokoju sumnju u Stefanova sina.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju