"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 162.epizoda - ponedjeljak 2. svibnja
Steve traži od Boa da kaže Hope za bolest, ali Bo još želi čekati. Ipak, slaže se da se smjesta moraju vratiti u Salem. Marlena potiče Johna da se uključi u Colleenin sprovod. Bo, Hope, Steve, Kayla, Shawn, Belle, Philip, Chloe, djed Shawn, Marlena i John okupljaju se na irskom brežuljku kako bi rasuli Colleenin pepeo. John tvrdi da ga to nije dirnulo, ali kasnije se sam vraća na brežuljak. U daljini ugleda duhove Colleen i Santa kako hodaju držeći se za ruke i nestaju zajedno u vječnosti. Kayla kaže Lexie da čeka pravi trenutak kad će Steveu reći da je trudna. Steve prepoznaje tajanstvenu ženu pred pansionom, ali ona nestaje prije nego što joj se uspije obratiti.

2.sezona, 163.epizoda - utorak 3. svibnja
Vrijeme je za povratak u Salem. Svi se ukrcavaju u avion, još prepuni emocija. Bo, Hope i djed Shawn još su pod utjecajem sprovoda. Shawn, Belle i Claire sretna su obitelj ponovno na okupu. Philip i Chloe ulaze zajedno u avion. Chloe je još zabrinuta zbog Bradyja. Philip je spreman nastaviti sa svojim životom. Steve ponovno ugleda tajanstvenu ženu i potrči za njom.John i Marlena se ukrcavaju. John želi da polete što prije. Steve nije našao ženu i vraća se u avion. Marlena pita Johna kakvi su njegovi planovi sada kad je misija završena. Odjednom se avion počeo opasno tresti.

2.sezona, 164.epizoda - srijeda 4. svibnja
Avion je u letu, ali problemi su u pilotskoj kabini. Pilot kaže Johnu da upravljački mehanizam ne reagira. Radio je pokvaren, tlak u avionu pada. John predlaže da izbace gorivo kako bi se avion sam spustio. Piloti ne uspijevaju ni isprazniti spremnike. U avionu ništa ne funkcionira i sve obuzima panika.

2.sezona, 165.epizoda - četvrtak 5. svibnja
Strah i tenzije su na vrhuncu. A avionu pada tlak i ne mogu se spustiti. Hladno je i neudobno. Dok Belle i Chloe dijele deke, John odlazi u kokpit i nalazi onesviještene pilote. Zove Marlenu, ona ih pregleda i ustanovi da su drogirani. Računaju koliko goriva imaju i kad će se moći spustiti. Marlena svima kaže da ovo nije nesreća. Avion je namjerno pokvaren, ali ne zna tko je krivac. Ljubav Boa i Hope očita je kao i njihova briga za djeda Shawna. Belle i Shawn još se više zbližavaju. Kayla i dalje taji trudnoću. Steve, Bo i John zajedno smišljaju plan spašavanja.

2.sezona, 166.epizoda - petak 5. svibnja
U avionu je sve hladnije, a nemaju ni dovoljno maska s kisikom. Netko mora poći u pilotsku kabinu i popraviti avion. Svi gledaju Johna. Marlena mu kaže da je avion njegov i on se mora sjećati svega o letenju. John provjerava nešto u stražnjem dijelu, a Steve odlazi u pilotsku kabinu. Pokušava popraviti avion i onesvijesti se. John dolazi za njim i nalazi onesviještenog Stevea.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju