"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 152.epizoda - ponedjeljak 18. travnja
John je podvrgnut psihološkom testu koji potvrđuje da nema nikakvih emocija. Poput robota je. Kasnije ga posjećuje Sami i on na njenu pojavu ima snažnu reakciju. Zamišlja da je ubija, ali se suzdrži od toga da joj nanese zlo. Na policiji Roman dopusti Marleni da ispita Stefana. Marlena mu ubrizga serum istine. Iako se Stefano opire učinku droge, ipak priznaje da je John programiran da se nekome osveti i da ga uništi.

2.sezona, 153.epizoda - utorak 19. travnja
John je još na psihijatriji. Uznemiri se kad se sjeti da mu je Stefano dao misiju – da pronađe nekoga u Europi. U zatvoru se ošamućeni Stefano budi. Marlena mu je dala pilulu koja ga sprečava da se pomakne. Ona mu kaže da će mu ubrizgati injekciju s drogom od koje će zauvijek izgledati katatonično, čak iako je psihički budan. To je njezina osveta, ali i jedini način da pomogne Johnu a da se Stefano ne umiješa pri procesu Johnova oporavka. Stefano je preklinje. Kad ona ne reagira, on se zaklinje da nikada neće dobiti Johna natrag. Marlena mu ubrizga drogu, a zatim zove stražara i kaže mu da je Stefano doživio kap.

2.sezona, 154.epizoda - srijeda 20. travnja
Roman je sumnjičav kad sazna da je Marlena bila u zatvoru kad je Stefano doživio kap. Unatoč tomu što izgleda katatonično, Stefano nečujno moli pomoć. Roman ispituje Marlenu. Ima osjećaj da ona ima veze sa sadašnjim Stefanovim stanjem. Ipak zasad pušta da sve prođe. Kad sazna da je Stefanov liječnik obavio nove preglede, Marlena se ušulja u laboratorij i promijeni nalaze kako bi prikrila pravo Stefanovo stanje. Kasnije Marlena izvede Johna iz bolnice, ali tek nakon što joj on obeća da neće nikome nauditi, čak i ako je to dio Stefanove misije. John obeća, ali potajno se prisjeća naredbe da ubije metu. Bo i Hope na odlasku su iz Irske.

2.sezona, 155.epizoda - četvrtak 21. travnja
U potrazi za Crystal i Claire, Bo i Hope stižu u irski gradić New Ross. John i Marlena već su u New Rossu i ulaze u pansion Saint Abban. John je uvjeren da je njegova meta blizu. Dva Irca otjeraju par iz prazne zgrade, ali John i Marlena potajno se vraćaju pregledati sobe. John diskretno ukrade nož s pladnja za posluživanje. On i Marlena upadnu u jednu sobu i zaprepašteni su kad vide stanara. Bo i Hope također uđu u pansion i nađu se oči u oči s Crystal. Shawn, Philip, Chloe i Belle Kiriakisovim mlažnjakom lete u Irsku u nadi da će naći Claire.

2.sezona, 156.epizoda - petak 22. travnja
Adrienne kaže Steveu da ona, Justin i dječaci odlaze u Dubai. Anna grdi Tonyja što nije razgovarao s njom prije odluke da se za stalno vrati u Salem. Optužuje ga da je ne shvaća ozbiljno. Caroline nudi Anni potporu, Lexie je zbunjena očevim stanjem jer nalazi ne ukazuju na kap. Zove Tonyja i E. J.-a u bolnicu i kaže im za Stefana. Moraju odlučiti hoće li Stefana poslati na nove preglede ili će ga prepustiti njegovoj sadašnjoj sudbini.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju