"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

216.ep. - ponedjeljak 18. srpnja
Steve se probudi u Avinoj sobi ošamućen i gol. Ava mu kaže da je razgovarala s njegovom ženom i Kayla se složila da Avi da dijete. To je kazna njemu zato što ju je ostavio pred oltarom. Steve se odijeva i tumači Avi da je doista bio zaljubljen u nju, ali to nije bila trajna ljubav. Moli je da zaboravi prošlost i da ih napokon ostavi na miru. Ali Ava ne može. Opsjednuta je. Godinama živi za to da vrati Stevea. Tada je Steve moli da bar pusti ostale. Ava mu još ne vjeruje. Steve je uvjerava da ne treba Kaylino dijete. Oni mogu imati svoje dijete. Ava traži da joj to dokaže. Steve je poljubi i Ava mu uzvraća poljubac.

217.ep. - utorak 19. srpnja
Ava i Steve su u krevetu, spremaju se na vođenje ljubavi kad Kaylu gurnu u sobu. Kayla je užasnuta, ali zna da Steve nije imao drugog izbora. Pokušao je navesti Avu da ih sve pusti. Ava se naljuti i počinje prijetiti.
Bo se u međuvremenu uspio odvezati i onesposobiti čuvare. Bo i Hope uzimaju oružje i razvaljuju vrata. Četvorka se sprema silom probiti iz kuće. Angelovim mobitelom Bo zove Abea u pomoć. Iz kuće bježe koristeći se Avom kao ljudskim štitom. Stižu Abe i Roman i uhite Avu. Kayla i Steve boje se za Stephanie i Abe telefonski naređuje policijsku zaštitu za njihovu kćer.

218 .ep. - srijeda 20. srpnja
Bo i Hope odlaze odmah k Chelsea u bolnicu. Bo osjeća krivnju jer je ugrozio život vlastite kćeri. Daniel im govori o Chelseanoj infekciji, ali uvjerava ih da je sada sve pod kontrolom. Uz antibiotike će se Chelsea brzo oporaviti. Ali ima i loših vijesti. Infekcija je oštetila jajovode i Chelsea nikada neće moći imati djece.

219.ep. - četvrtak 21. srpnja
Bo i Hope proveli su noć uz Chelsean krevet. Bo osjeća grižnju savjesti smatrajući sebe krivim zato što Chelsea više neće moći imati djece. Hope i Chelsea iskreno i otvoreno razgovaraju i rješavaju sve nesporazume iz prošlosti. Daniel kaže Lexie da se previše emotivno vezao uz Chelsea. Lexie naslućuje da to znači kako se povlači iz njezina slučaja. Daniel izlazi iz bolnice, a da se nije ni pozdravio s Chelsea.

220.ep. - petak 22. srpnja
Chelsea saznaje da Daniel više nije njezin liječnik i pokušava prikriti bol. Zove ga na mobitel i pita zašto. Daniel je u Bradyjevoj pivnici i kaže joj da je došlo vrijeme da oboje nastave sa svojim životima. Uzrujana Chelsea zove Stephanie i njoj povjeri svoje sumnje u to kako više nije dovoljno dobra za Daniela jer je „oštećena roba“. Stephanie odlazi u pivnicu i saspe Danielu u lice da je loš liječnik i još lošiji prijatelj. Daniel samo šuti i stoički prima sve uvrede.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju