"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

171.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
U Salemu svi čekaju da se vrate njihovi voljeni. Spasilački avioni upravo su sletjeli. Lexie je organizirala ekipu liječnika i medicinskih sestara. Belle, Claire i Shawn prvi stižu u bolnicu. Zatim stiže Philip i Victor ga zagrli. Dolazi Kate i toplo pozdravi Philipa. Stižu Marlena i John i Sami se zaleti Marleni u zagrljaj.

172.epizoda - utorak 17. svibnja
Tony moli Annu da pođe s njim u kuću DiMera. Ona ga podsjeća na to da ne razgovaraju. Tony zna da ga je Marlena zvala i boji se da se Stefano probudio iz kome. I E. J. i Sami dolaze u kuću DiMera. Razgovaraju o tome kako će dobiti poništenje braka i više neće živjeti zajedno.Znatiželjni John i uplašena Marlena razgledavaju kuću. John se želi uvjeriti da se zauvijek riješio Stefana. Stižu E. J., Sami, Toni i Anna. John i Marlena govore im da su našli živu Colleen i da je ona Johnova majka. John želi pozvati odvjetnike da vidi na što ima pravo. Svi su zaprepašteni njegovom gramzivošću. Svi osim Marlene odlaze u šoku. John joj kaže da on ostaje.

173.epizoda - srijeda 18. svibnja
Djevojke u sestrinstvu sastaju se da odluče o Chelseanoj sudbini. Možda ju je policija oslobodila krivnje, ali prekršila je obećanje kad je sve o Fordu priznala policiji. Stephanie je brani, ali Morgan joj upada u riječ rekavši kako su odlučile oprostiti Chelsea. Žele zaboraviti prošlost i samo učiti i družiti se.

174.epizoda - četvrtak 19. svibnja
Marlena ulazi u kuću DiMera. John želi vidjeti Stefana. Marlena ga odgovara, ali on je odlučio vidjeti svoga polubrata. Stiže i Abe. John je bio pod zaštitom policije kad je pobjegao iz bolnice. Abe misli da je John programiran da bude stroj za ubijanje. John mu odgovori da nije učinio ništa loše i nema ga razloga privesti. Ali Abe ga po zakonu ima pravo zadržati 72 sata. Dođe Lexie i John je pita kakvo je njegovo stanje. Lexie i Marlena jamče da je psihički zdrav.

175.epizoda - petak 20. svibnja
Dan je sprovoda djeda Shawna. Bo je pušten iz bolnice kako bi prisustvovao sprovodu. Slab je i u bolovima. Max, Stephanie, Kayla i Steve čekaju Caroline u Bradyjevoj pivnici. Stiže Kimberly. Ulazi Victor. On želi otpratiti Caroline u crkvu, ali Kimberly se ne slaže. Caroline kaže obitelji da krene naprijed. S Victorom nostalgično razgovara o prošlosti. Tada mu kaže da u St. Luke želi otići sama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju