"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 42.epizoda - 15. studenog
U Vegasu Jeremy i Max kažu Rawlingsu da mu više neće dostavljati djevojke. Rawlings im prijeti smrću, a Max kaže da će otići na policiju i reći im za operaciju. Rawlings mu kaže da će ukoliko to učini biti uhićen. Nakon što Rawlings ode, Max i Jeremy odluče da ipak ne mogu otići na policiju, ali će pomoći curama da pobjegnu iz Las Vegasa. Kad oni odu, Jett se prestane skrivati. Poslije Jeremy pritisne Jetta u hotelskom hodniku i posvadi se s njime želeći saznati koja je njegova priča.

2.sezona, 43.epizoda - 16.studenog
U Vegasu Nick gubi sav novac u pokušaju da dobije 25.000 dolara kako bi otkupio svoju ženu. Suosjećajna China Lee nudi mu da će ga osloboditi njegovih obaveza muža i oca. Odlazi potpisati papire o poništenju. U hotelu Nick otvara vrata hotelskomu menadžeru koji vraća dva dječaka Chine Lee njihovu ocu. Max i Stephanie strastveno se ljube u kadi. Ona prigovara da je s Jeremyjem, ali ne može odoljeti Maxovim poljupcima.

2.sezona, 44.epizoda - 17.studenog
Steve želi čuvati Pocketa kako bi Kayla otišla u bolnicu i potvrdila Romanov otpust. Ali Kayla je već zamolila Hope da pričuva dijete i Steve je povrijeđen. Zove svoju sestru Adrienne kako bi mu ona dala nekoliko savjeta o roditeljskoj brizi.Nick ima novu brigu. China Lee je završila u zatvoru zbog prostitucije i traži da se Nick, kao njihov očuh, brine za djecu dok nje nema.Ilsa je pristala na Maxov plan da skupi djevojke kako bi ih Max i Jeremy odveli iz Las Vegasa i izvukli iz kandža prostitucije. Ilsi će trebati tjedan dana da okupi djevojke.

2.sezona, 45.epizoda - 18. studenog
Shawn je iznenadio Belle odlukom da se odsele njegovu djedu i baki gdje će živjeti besplatno ako on pomogne raditi u pivnici. Belle je bijesna što je odluku donio bez nje i Shawn sumnja da njezina ljutnja ima veze s Philipom.Kad Chelsea sazna da se Nick do daljnjega mora brinuti za dječake, predbacuje mu da uvijek misli na druge. Nick je ipak zamoli da mu pomogne prebroditi taj problem, ali ona odbija i uvečer izlazi s Jettom.

2.sezona, 47.epizoda - 19. studenog
Bo i Hope, John i Marlena i Doug i Julie okupljaju se kako bi čitali prevedena pisma Colleen i Santa. Bo u povjerenju kaže Johnu da je Stefano pod prismotrom kako bi uhitili Andrea kad mu iz Irske donose tajanstvene korice.Paralelno gledamo i davnu ljubavnu priču Colleen i Santa u St. Malachyju u Irskoj.Colleen moli svoga brata Shawna da laže za nju i kaže ocu Malloryju i sestri Mary Anne da je otišla njegovati bolesne iako zapravo ide na sastanak sa Santom.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju