"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez, 236.ep - 15. kolovoza
Lucas ljutito pita koliko dugo već Sami spava s E-J-om. Sami mu pokuša objasniti da je bila usamljena, on joj nije dopuštao da ga posjeti i nije prihvaćao njezine pozive. Lucas, pak, ne može vjerovati u ono što je vidio. Bijesno napada Sami da spava s đavlom. Johna zanima zašto Lucas viče na Samanthu i svi mu savjetuju da se ne miješa. Marlena dolazi i kažu joj da je Sami spavala s E. J.-om. Uvjerava Lucasa da je nedostajao Sami, ali on dovikuje Sami da je lažljiva drolja. Sami mu odbrusi da je on kriv za ovo jer nije mogao kontrolirati ljubomoru i svoju ćud. Lucas izjuri iz kuće i narukvica se aktivira.

2.sez., 237.ep - 16. kolovoza
Lucas i E. J. drže svaki svoje dijete i svađaju se. Sami je nesretna što je spavala s E. J.-om i Lucas ju je u tome uhvatio. Pita Marlenu kako da ponovno osvoji Lucasa. Pokušava Lucasu objasniti kako je usamljena i uplašena bila. Istodobno mu želi pokazati koliko se E. J. promijenio. Ali Lucas je odlučio da ode i povede sa sobom Allie. Poslije Lucas naiđe na uplakanu Sami i počinje je strastveno ljubiti.
Daniel naleti na uzrujanu Lexie i ona mu povjeri kako ima problema u braku. Daniel je pokuša utješiti. Poslije Lexie ispriča Abeu o razgovoru s Danielom i Abe se počne odmah braniti.Daniel tvrdi Chelsea kako želi da budu prijatelji. Ali ona želi mnogo više.

2.sez., 238.ep - 17. kolovoza
Nakon vrućeg poljupca Lucas kaže Sami da ga je upravo to održalo u zatvoru. On je i dalje nepokolebljivo voli. Sami prizna da je zbunjena, da nešto osjeća prema E. J.-u i da se on promijenio. Nazove Mickey i kaže da je E. J. zaslužan za Lucasovo puštanje u kućni pritvor. Sad je Lucas zbunjen, ali Sami je to još jedan dokaz da se E. J. promijenio. Sami je žao što je spavala s E. J.-om i sigurna je da će se njezini osjećaji prema njemu ugasiti uspije li s Lucasom ostvariti kakvu-takvu vezu.
Roman kaže Johnu i Marleni da je zaplijenjen Johnov teret jer je nađen kokain u vrijednosti od pola milijuna dolara. John odmah okrivi Philipa i tvrdi da mu je droga podmetnuta.

2.sez., 239.ep - 18. kolovoza
John se osvijestio i Roman mu kaže da je uhićen zbog napada na policajca i preprodaju droge. John to poriče i E. J. se nudi da mu bude odvjetnik. U postaji nastoji da puste Johna na slobodu, ali Abe i Roman tvrdoglavo ne odustaju. Marlena govori Romanu Johnu u prilog, ali Abe ga ipak vodi da ga obrade.Ava na policiji potpisuje papire kako bi dobila očevo tijelo. Vidi kako se E. J. bori za Johna i zaključi da baš njega želi za svoga odvjetnika. E. J. je odbije, ali ona mu udvostruči honorar. U postaju dolazi i Chelsea pa Ava i Chelse vode napet razgovor.Bo i Nick pitaju Daniela kako da Bradyjeva pivnica postane ekološki prihvatljiva. Daniel je savjetnik za ekologiju u bolničkom odboru i njih trojica žele svojim prijedlozima iznenaditi Caroline. Dolazi Chelsea i Nick se odmah povlači jer je ona prekinula s njime. Daniel i Chelsea se gledaju, a Bo je okupiran istragom o drogi.

2.sez., 240.ep - 19. kolovoza
Kayla je otpuštena iz bolnice, ali ne želi otići ako joj ne dopuste da vidi svoga sina. Steve i Stephanie su s njom i svi se brinu zbog maloga Joea. Sestra ih sve troje odvodi djetetu. Zatim Steve i Stephanie vode Kaylu u novi stan. Kayla je presretna sve dok ne sazna da su ga unajmili od E. J.-a. U pivnici profesor Dicario donosi ocjene stažiranja Stephanie i Morgan. Obje su ocijenjene najvišim ocjenama.Philip i Chloe su u krevetu nakon što su vodili ljubav kad upadne Nicole. Zapanjena je što je Philip spavao s tom droljom. Nicole i Chloe se posvađaju tako žestoko da Philip mora iznijeti Nicole iz svoje sobe.Ava i Nicole upoznaju se u pivnici i svide se odmah jedna drugoj. Nakon nekoliko pića razmjenjuju životne priče, a kad se pojavi E. J. predstavljaju ga obje jedna drugoj kao svoga odvjetnika.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju