"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

107.epizoda - ponedjeljak 14. veljače
Sami napokon uspije uvjeriti E. J.-a da joj je stalo do njega. Uz njezinu pomoć i potporu borit će se da ozdravi. Sad i Stefano vjeruje da Sami voli njegova sina. Obeća joj da će ostaviti na miru njezinu obitelj ako E. J. ozdravi. Stefano je zabrinut kad E. J. kaže da ne želi svoga sina odvojiti od Sami i naglašava da mali Johnnie mora biti odgojen u duhu DiMerâ.Roman pokazuje Kate pištolj i tvrdi da je nađen u smeću iza njezine kuće. Prijeti da će je uhititi. Ali Kate ga pročita, natjera da prizna kako pištolj nije njezin. Tada je Roma moli da olakša dušu.

108.epizoda - utorak 15. veljače
Uoči vjenčanja Belle posjeti Hope koja je za svadbu dekorirala svoj stan. Hope je ispituje je li sretna zato što se udaje za Shawna. Belle uvjerava Hope, ali užasnuta je kad joj Hope kaže da je o aferi s Philipom razgovarala s Kaylom. Belle je uvjerava da je Philip prošlost. Povjerava se Maxu da je Belle jedina žena koja ga shvaća i u njemu vidio pravoga Philipa. Max mu savjetuje da krene dalje. Poslije Philip nazove Belle. Morgan posjeti Maxa na poslu i pozove ga za Dan zahvalnosti svojim roditeljima na večeru. Max odbije rekavši da je pozvan na vjenčanje. Morgan zna da će i Stephanie biti na vjenčanju, a Maxu je zabavna njezina ljubomora.

109.epizoda - srijeda 16. veljače
Shawn večer uoči vjenčanja provodi s Boom i Hope. Slučajno načuje njihov razgovor u kojemu oni govore o Belle i Philipu. Pita ih o čemu govore i Hope se izvlači tvrdeći kako je zabrinuta da bi im Philip mogao pokvariti vjenčanje. Smatra da bi Bo trebao reći Philipu da ne dođe na vjenčanje, ali Shawn kaže da će on to sam obaviti.U međuvremenu, Belle je kod Philipa u njegovu uredu. On je presretan jer se nada da se Belle predomislila, ali ona je došla tražeći rame za plakanje zbog Shawnove obitelji. Iznenađena je kad joj Philip grubo kaže da ga se to ne tiče. Belle je povrijeđena jer je mislila da unatoč svemu mogu biti prijatelji i sprema se da ode. Tada je Philip zaustavi i optuži da ga pokušava zadržati kao lutku na koncu. Situacija se zahuktala, oni se poljube i malo im treba da opet vode ljubav, kad zove Shawn i prekida ih. Shawn kaže Philipu da ne dođe na vjenčanje. Kad Philip spusti slušalicu, Belle je već nestala.

110.epizoda - četvrtak 17. veljače
Steve i Kayla kreću na Shawnovo i Belleino vjenčanje, a Stephanie ostane s prijateljicama. Ali uskoro se pojavi Ford i počne prijetiti djevojkama. Tada Stephanie zove Kaylu u pomoć.
Svi se spremaju za vjenčanje i Shawn i Belle primaju darove. Belle kod Shawna vidi Philipov sat.Poslije Marlena moli Stefana da oslobodi Sami obveze braka s E. J.-om.
Lucas svima objavi ime svoje kćeri.U domu Bradyjevih Hope nađe Bellein telefon i dozna da ju je Philip zvao neposredno prije vjenčanja.

111.epizoda - petak 18. veljače
Stefano kaže Bou da se žena u crnome motala oko crkve kad je E. J. nastrijeljen. Iako sumnja u to da je to bila Marlena, Stefano je neodređen i sili Boa da nađe neznanku.Sami u bolnici otkriva da je E. J.-u mnogo bolje. Svoj oporavak pripisuje njezinim osjećajima prema sebi. Sami mu kaže da je Lucas poslao Willa u Europu i izabrao Allieno ime, a da je nije ništa pitao. Stiže Bo i ispituje Sami o neznanki u crnome. Tek tada Sami shvati da je u pitanju njezina majka.Stefano naredi E. J.-u da preuzme kontrolu nad svojim sinom. Napokon, dječak je DiMera. E. J. tada traži od Sami da napokon sina prestavi Stefanu. Ujutro nakon vjenčanja Belle je presretna jer zna da je donijela dobru odluku, ali kad ugleda Philipov sat, puna je osjećaja krivnje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju