"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

127.epizoda - ponedjeljak 14. ožujka
E. J. kaže Sami da je prohodao tijekom fizikalne terapije, a Sami kaže da nikada nije ni vjerovala u njegovu invalidnost te da zna kako ih je prisluškivao u Lucasovu domu. E. J. ustvrdi da zna kako je Lucas pucao u njega i veseli se što će policija to dokazati. Predlaže da pomogne Lucasu, ali samo ako mu ona postane prava žena što podrazumijeva da spavaju zajedno. To Sami podsjeti na silovanje i tad odbrusi E. J.-u da želi izaći iz toga lažnog braka.Lucas priznaje Kate da je pucao u E. J.-a. Kate, bojeći se Stefanove osvete, moli sina da se skloni u inozemstvo. Lucas to ne može jer mu je Bo oduzeo putovnicu, a Kate mu kaže da će ga ona izvesti ilegalno.

128.epizoda - utorak 15. ožujka
Lucas zamoli Billie da bude Alliena kuma i moli je da se pobrine za nećakinju ako se njemu što dogodi. Billie sluti da se nešto događa s Lucasom, ali on poriče.Sami je završila s E. J.-om i kaže mu da ga ostavlja bez obzira na osvetu. E. J. je optuži da uživa u tome što se dva muškarca bore za njezinu ljubav i tvrdi da ga ona ipak voli. To je kap koja je prelila čašu i Sami prevrne E. J.-eva kolica, a u tom trenutku upadne Lucas. Sami mu kaže da ide doma s njim i odlazi po blizance. Lucas likuje, ali E. J. mu kaže da zna kako je on pucao u njega.

129.epizoda - srijeda 16. ožujka
Lucas kaže Sami da za Božić ide u Švicarsku u posjet Willu. Ona je uzrujana zato što je sin još ne želi vidjeti. Sami naslućuje da nešto nije u redu s Lucasovom pričom i natjera ga da joj obeća da nikamo neće otići. Naglašava da mu je Bo ionako oduzeo putovnicu.
E. J. je usamljen i nesretan i povjeri se Tonyju koji se nakratko vratio u grad. Kaže mu da ga je Sami ostavila, a Tony ga potiče da okrene svoj život. E. J. se zaklinje da će biti bolji čovjek ako mu Bog pruži još jednu priliku sa Samanthom.

130.epizoda - četvrtak 17. ožujka
Chloe se pred Belle hvali na sva usta kako je Philip njezin. Hope je dosta čuvanja tajni o Belleinu ljubakanju i misli kako bi sve trebala reći Shawnu. Bo je odgovara jer mu se čini da su Shawn i Belle sretni. Ako samo nastavi čekati da Belle zabrlja, upozorava Bo Hope, otjerat će Belle iz okrilja obitelji i Shawn će tada biti nesretan. Belle za to vrijeme govori Shawnu da osjeća kako joj Bo i Hope još ne vjeruju. Taman želi priznati Shawnu nevjeru kad ih prekine Maggie. Bo i Hope organiziraju domjenak s prijateljima i obitelji na kojem Hope održi dirljiv govor o bračnoj vjernosti.

131.epizoda - petak 18. ožujka
Ujutro na sam Božić Marlenu zovu iz čistionice i kad stigne onamo, nađe proročicu Crystal. Marlena misli da je žena varalica, ali iznenadi se kakve detalje iz Johnova života zna. Crystal joj kaže i da je John živ. Hortoni se okupe kod Alice kako bi okitili božićno drvce dok se Lucas u svom stanu oprašta od Allie. Billie dođe po Allie i shvati da se nešto događa s njezinim bratom.
ate natjera Philipa da pomogne Lucasu pobjeći iz zemlje. Kod Alice Billie i Maggie govore Sami o Lucasovu čudnom ponašanju. Sami odjuri doma, ali u praznom stanu nađe samo oproštajno.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju