"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 62.epizoda - 13. prosinac
André upada u zatvorenu Bradyjevu pivnicu i prijetnjama prisiljava Kate da mu pomogne odvući Romana u stupicu. Shawn vidi Andréa i napada ga. André ga onesvijesti i odvuče u kuhinju. Belle stiže i kad ugleda Andréa, histerično naziva Boa. Andre joj oduzima telefon i upozorava Boa da nikomu to ne spominje ili će ubiti Shawna i Belle. Ujedno Bou predaje tajanstvenu poruku prema kojoj je E. J. umiješan u njihovu otmicu.

2.sezona, 63.epizoda - 14. prosinac
Nakon što je primio Katein hitni poziv, Roman je u pivnici nađe vezanu.Ona ga pokuša upozoriti da je to zamka, ali André ga onesvijesti.Dok Bo i Hope traže Shawna i Belle, odjekne eksplozija. Da bi pobjegao iz hladnjače, Shawn je bacio molotovljev koktel, ali vrata su još na mjestu. Ipak, Bo i Hope spašavaju njega i Belle. Lucas izaziva E. J.-a da prizna osjećaje prema Sami i E. J. mu kaže kako je voli. Lucas je bijesan, a Sami uzrujana. Očajna Kate zove Lucasa da joj dođe pomoći i da donese odjeću. Sami naređuje E. J.-u da pođe za njim i pomogne mu i upozorava ga da joj više nikad ne izjavi ljubav.

2.sezona, 64.epizoda - 15. prosinac
Stephanie nagovara Chelsea da se s njom upiše u sestrinstvo, Chelsea više zanima kako je bilo u spilji s Maxom. Stephanie je podsjeća da ona ima dečka i misli kako je Jeremy zaslužio još jednu priliku.Max dolazi i žali se da gubi posao zbog druženja s Jeremyjem. Iznenađen je kad ona počne braniti bjegunca.Stephanie odlazi roditeljima i ondje nađe Jeremyja koji je trebao negdje prespavati.Baš je želi poljubiti kad upada Max i zahtijeva da je vidi.U pivnicu dolazi China Lee i kaže Nicku i Chelsea da odlazi iz zemlje i moli Nicka da za stalno preuzme brigu o Artemisu i Demarquetteu.

2.sezona, 65.epizoda - 16. prosinac
Liječnik kaže Steveu i Kayli da je Džep progutao otrov i Steve se boji da je on kriv jer nije oprao ruke, ali Kayla ga uvjeri da se Džep nije mogao od toga tako razboljeti. Dok se Jeremy skriva, Stephanie i Max se svađaju. Max misli da je ona još zaljubljena u Jeremyja i spominje njihovu bliskost u spilji. Nakon Maxova odlaska Jeremy je napada da je spavala s Maxom. Dolaze Kayla i Steve i Stephanie kaže Jeremyju da ostane u njezinoj sobi. Roditeljima kaže da se želi vratiti doma, ali Steve poslije na podu nađe Jeremyjevu pilotsku dozvolu.

2.sezona, 66.epizoda - 17. prosinac
Steve nudi Stefanu nagodbu. Ako se Stefano ne bude osvećivao Benjyju zato što je pucao u njega, Steve će pomoći Andréu da pobjegne policiji. Stefano pristaje i Steve laže kako su Bo i Abe našli Andréovo skrovište i napast će još večeras. Savjetuje Stefanu da upozori Andréa prije nego što ne bude kasno. Stefano traži od Rolfea da prenese poruku i on ostavlja znak na zidu mrtvačnice. Steve motri potajice. Chelsea priznaje Stephanie da joj je Jett izjavio ljubav u Las Vegasu. Ipak, ne usuđuje se razgovarati o tome s njim u strahu da on to porekne ili kaže da se toga ne sjeća.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju