"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

191.epizoda - ponedjeljak 12. lipnja
Užurbani je dan u reklamnoj agenciji jer Tony radi s Ethanom i Morgan. Anna uđe i pokuša preoteti Ethana da radi za nju. Ali Ethanova je plaća previsoka. A Morgan? U tom je pokušaju spriječi Tony. Anna je izvan sebe jer treba pomoć. Njih dvoje nastavljaju svoje male igre sve dok ne završe na Tonyjevu stolu u ljubavnom zagrljaju. Chelsea je u svojoj sobi poslije operacije. Kate je uz nju. Chelsea pita za tatu i kaže Kate da se ide doma odmoriti. Daniel uđe i kaže da je i Bo u svojoj sobi. Sad čekaju da vide hoće li tijelo prihvatiti transplantat. Daniel pohvali Chelsea za požrtvovnost. Na izlasku se mimoiđe sa Stephanie kojoj se odmah svidio zgodni liječnik. Chelsea samo želi da joj se tata oporavi i prizna Stephanie da se prvi put u životu osjeća dobro.

192.epizoda - utorak 13. lipnja
John je upravo sklopio telefonski dogovor s carinikom koji će odsad zadržati sve pošiljke povezane s carstvom Kiriakisa. Belle, Shawn i Claire stižu jer je Bell htjela posjetiti oca. Ispričaju mu o planovima da oplove svijet kad uštede novac za jedrenjak. John im nudi novac, ali Shawn odbija. Međutim, Belle smatra da bi trebali to prihvatiti, jer sad je to sve što mogu očekivati od njega. Shawn nevoljko pristaje. John im da bjanko ček da kupe brod kakav žele. John se nježno oprašta od Claire i svima zaželi sretan put. Poslije Shawn, Belle i Claire odlaze u bolnicu vidjeti Boa i Hope. Njima kažu da su dobili jedrenjak.

193.epizoda - srijeda 14. lipnja
Ava gleda Hopeinu fotografiju. Rođaku kaže da je gladna i da ide u šetnju. On je opominje da se drži imanja. Kad se čuvar vratio s hranom, Ave više nije bilo.
Kayla se brine za Boa jer su Lexie i Daniel slobodni. Hope je s Boom kad odjednom svi Boovi monitori kao da su poludjeli. Kayla se boji da Boovo tijelo odbacuje Chelseanu gušteraču. Preuzima drugi liječnik i određuje druge lijekove, ali Kayla mu ne dopušta da ih da Bou. Pokazuje mu Boov karton i tvrdi da bi ga ti lijekovi ubili. Sad i Hope shvaća kako je važno da Kayla bude uz Boa kada Daniela nema.

194.epizoda - četvrtak 15. lipnja
Bo kaže Kayli da se ide doma odmoriti, ali ona odbija. On je upravo bio u krizi i ona se ne miče od njega dok se ne vrate Daniel ili Lexie. Bo joj je zahvalan što pazi na njega.
Ava je pratila Hope do auta. Hope taman stavlja ključ u bravu kad je onesvijeste kloroformom. Onesviještenu Hope Ava odvozi s mjesta događaja i jedan od čuvara odnosi Hope u Avinu sobu. Kad se Hope osvijesti, Ava je pozdravlja i naziva Kayla. Dok Hope pokušava shvatiti što se događa, Ava govori rođaku da je to žena koja joj je otela Jednookog.

195.epizoda - petak 15. lipnja
Stephanie i Morgan nalete na profesora koji je zadužen za njihovo stažiranje. On im kaže da moraju imati snimatelja koji će ih pratiti dok rade i snimati sve kako bi imale dokaze. Snimatelji stižu i počinju slijediti djevojke. Morgan uđe u Tonyjev ured u trenutku kad on i Kate potpisuju poslovni dogovor. Tony nije oduševljen kamerama, ali što može! Philip dođe s Tonyjem razgovarati o novoj kampanji i Morgan očijuka s njim, ali ipak se suzdržava zbog kamera. Ana otkriva da je Kate izabrala Tonyjevu tvrtku da je zastupa u novoj proizvodnoj liniji i zaklinje se da će mu se osvetiti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju