"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 147.epizoda - ponedjeljak 11. travnja
Hope je sumnjičava kad sazna koliko vremena Sami provodi s E. J.-om. Sami se brani da je E. J. bio uz nju i djecu dok se Lucas zbog svoje gluposti našao iza rešetaka. Bo ispituje E. J.-a o C. B. DiMeri, ali E. J. tvrdi da ništa ne zna o tom navodnom članu obitelji. Lucas je zapanjen kad u njegovu ćeliju dovedu Stefana DiMeru. Stefano je uvjeren da će ubrzo biti slobodan. Pa on je ipak spasio Johna i ponovno ga vratio njegovoj obitelji. Lucas je bijesan jer Stefanu donose gurmanski obrok. Lucas odlazi na zatvorski rad, a Stefano iz hrane vadi mobitel i zove E. J.-a.

2.sezona, 148.epizoda - utorak 12. travnja
Dok Steve pomaže Caroline u pubu, Kayla upada i upozorava Stevea da sada ovulira. Steve je želi zavesti na licu mjesta, ali ona bi pričekala dok ovulacija ne dosegne vrhunac. Vraća se u stan i tada hitno zove Stevea, jer je ipak sada pravo vrijeme. Ali on je već pred vratima s golemim buketom cvijeća. Taman se spremaju voditi ljubav kad upada Caroline s juhom. Kad je se uspiju riješiti, opet su u pravom raspoloženju, ali tada Kaylu nazovu iz bolnice. Steve joj pomaže da brzo završi razgovor i tada padaju jedno drugome u zagrljaj.

2.sezona. 149.epizoda - srijeda 13. travnja
Dok je Stefano izvan ćelije, Lucas pronalazi mobitel i nazove Sami. Pita je zašto ne odgovara na njegove poruke i bijesan je kad sazna da odlazi u skrovište s E. J.-em i blizancima. Sami mu spusti slušalicu. Kasnije Stefano ponudi Lucasu da ga izvuče iz zatvora ako mu pomogne oteti Johnnyja Sami i E. J.-u. Lucas ga odbija, a kad ga stražar izvodi na svježi zrak, Stefano pritisne tipku redial i Sami se javi.

2.sezona, 150.epizoda - četvrtak 14. travnja
Billie ispituje Nicka o Fordovu nestanku. Nick ne želi ništa reći, ali Billie ga upozorava da će time samo nauditi Chelsea. Dekan upozorava Billie da joj je posao u pitanju ako sazna da je ona skrivala istinu zbog svoje kćeri.Stephanie zahvaljuje Maxu na potpori. Kaže mu da cure žele priznati sve o Fordovoj smrti. U ženskom domu Chelsea govori djevojkama da je policija sve bliže istini. Stephanie predlaže da glasuju o tome hoće li priznati ili ne. Chelsea uvjeri većinu da priznaju istinu, ali Stephanie održi dirljiv govor moleći ih da šute. Priznaje im da je silovana i ne želi da sve ispadne kao da je Ford žrtva.

2.sezona, 151.epizoda - petak 15. travnja
Shawn i Chloe istražuju keltsku tetovažu na Robovoj ruci. Nadaju se da će ih ona odvesti do Claire. Shawn želi pretražiti Crystalinu trgovinu, Chloe ide s njim.
Belle želi otići iz bolnice kako bi tražila Claire, ali je preslaba. Philip je tješi. John se budi na psihijatrijskom odjelu bolnice i Marlena ga ispituje o misiji za koju ga je programirao Stefano. John ne surađuje. Marlena ga upozorava. Ne bude li rekao njoj, završit će u ludnici. John se zaklinje da ne zna kakva je misija, ali i zabranjuje da mu Marlena kopa po podsvijesti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju