"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez, 211.epizoda - ponedjeljak 11. srpnja
Ava je pucala u Hope. Steve je onesvijesti udarcem, a ostali jure Hope u pomoć. Hope je živa, pogođena je u rame. Kayla je previja, a zatim Hope, Bo, Steve i Kayla pokušavaju pobjeći dok je Ava u nesvijesti. Ali tada se Ava osvijesti i uključi alarm. Četvorka je odjednom okružena do zuba naoružanim stražarima. Hope gubi krv i pada u nesvijest, stražari napadaju Boa i Stevea. Ava ih prekida, ali naređuje svojim ljudima da ih sve pobiju. Steve je moli da njega povede sa sobom, a ostale pusti. Ava je spremna ustrijeliti Stevea, ali Angelo kaže da će on to učiniti. Hope pita Avu zašto toliko mrzi Stevea i Ava pristaje ispričati njihovu ljubavnu priču. Zarobljena je četvorka dobila malo na vremenu.

2.sez, 212.epizoda - utorak 12. srpnja
Ava priča Steveu, Kayli, Bou i Hope o tome kako zamalo da se nije udala za Jednookog. Bili su u kapelici u Nevadi. Ava ulazi u sve veće detalje, Steve i Kayla slušaju to i sve se više uzrujavaju. Dok Ava ide prema oltaru, Steve zna da nešto nije kako treba. Izlazi iz crkve i ondje ga zgrabe dva grubijana i odvlače u nepoznatom smjeru. Ava mu ne vjeruje. Steve joj objašnjava da je bio u Stefanovu zarobljeništvu, pobjegao je i Stefanovi su ga ljudi slijedili do crkvice u Nevadi. Ava je užasnuta, ali nastavi pričati kako se slomila nakon Steveova odlaska. Njezin ju je otac tada doveo ovamo i otada je drži zarobljenom. U očaju počinje šakama lupati po Steveovim prsima, a on to prima stoički.

2.sez, 213.epizoda - srijeda 13. srpnja
Chelsea je ponovno u bolnici. Ima visoku temperaturu i Daniel se boji postoperativne infekcije. Kate je izbezumljena od brige. Nick i Kate obasipaju Lexie pitanjima, ali ona ih jedino može uvjeravati kako se svi trude saznati što prije u čemu je problem. Daniel je uz Chelsea koja u bunilu sanja da ga ljubi. Daniel je zabrinut i kaže Lexie da je možda on kriv što Chelsea umire.

2.sez, 214.epizoda - četvrtak 14. srpnja
Chelsea je u bolnici s jakom sekundarnom postoperativnom infekcijom. Kate okrivljuje Daniela i Victora zato što su dopustili Chelsea da ode na operaciju i sad joj je život u opasnosti. Lexie je ostavila poruke za Boa i Hope, Stevea i Kaylu. Daniel traži nove pretrage i još više antibiotika za Chelsea. Čvrsto je odlučio spasiti joj život. Temperatura napokon pada i Chelsea je izvan neposredne opasnosti. Moli Kate da prestane okrivljavati Daniela i da misli samo na njezino dobro.

2.sez., 215.epizoda - petak 15. srpnja
Kayla i Ava razgovaraju. Kayla želi razgovarati o muškarcu kojeg obje vole. Ava je uzrujana i popije jednu od svojih pilula. Kayla je ispituje o bolesti i lijekovima. Pokušava skupiti podatke kako bi otkrila Avinu bolest. Ava joj pokazuje ožiljke na rukama i tvrdi kako je to posljedica manjega psihotičnog poremećaja. Kayla tvrdi da je dijagnoza pogrešna, ali to samo uzruja Avu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju