"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez., 226.ep - 1. kolovoz
Bo je u pivnici suočen s Avinim ocem Martinom i prijeti da će ga ubiti. Max pokušava smiriti eksplozivnu situaciju. Martino pristaje na Boove zahtjeve i dopušta da mu stavi lisičine. Ava stiže i smatra da bi njezina oca trebalo uhititi. Ne zna hoće li ikada više biti dobro zahvaljujući užasnom liječniku njezina oca. Treba vremena da o svemu promisli. Bo kaže Martinu da će platiti za sve što je učinio njemu, njegovoj obitelji i svojoj kćeri.

2.sez., 227.ep - 2. kolovoz
Abe Hope dodjeljuje istragu o ubojstvu Avina psihijatra. Tijelo mu je nađeno u rijeci. Bo misli da je to preopasno, ali Hope je uporna. Želi uhititi Martina Vitalija za ubojstvo i sva ostala zlodjela. Teorija je da je Avu drogirao njezin psihijatar i da je njezin otac iza toga.
Roman je na čelu istrage ubojstva Boova doušnika. Bo želi sudjelovati, ali Abe mu ne dopušta. Zasad je njegov zadatak da napravi popis svih Avinih prekršaja i zločina.

2.sez., 228.ep - 3. kolovoz
Chelsea kaže Danielu da zna za njegovu prošlost. Trebaju razgovarati. Daniel odbija, a Chelsea nagađa da se on boji da se prošlost ne ponovi. Postanu li ljubavnici i Chelsea se razboli, on se boji da je neće moći izliječiti. Tada joj Daniel ispriča kako je volio svoju ženu, ali nije ju uspio izliječiti. Neće više dopustiti da se nađe u toj situaciji. Chelsea mu kaže da je kukavica, ali Daniel je odlučio otići iz Salema. Chelsea ga privuče sebi i poljubi i Daniel priznaje da mu je draga i da je upravo to njihov problem.
Sami je iz čiste ljubomore poljubila E. J.-a dok ih Nicole iz prikrajka gleda. E. J. je presretan, ali Sami odjuri i želi otići Lucasu da ga uvjeri da ga još silno voli. E. J. zahvaljuje Nicole što mu je gurnula Sami u zagrljaj iako shvaća da Nicole ne želi da Sami bude sretna. Ona se boji da nikada više neće naći pravu ljubav i ne želi da je nađe ni Sami.

2.sez., 229.ep - 4. kolovoz
Hope vodi Kaylu u bolnicu na pregled i liječnica joj kaže da odsada do porođaja mora ležati. Ali Kayla je zabrinuta zbog Stevea i njegove umiješanosti s Vitalijima. Steve se sastao s E. J.-om i ima osjećaj da ga prate. Kad izađe iz pivnice, slijedi ga plaćeni ubojica. Steve odlazi na dok i odande zove Boa te mu šifriranom porukom javi da je u nevolji.Avin je organizam očišćen od droga i prvi put nakon dugog vremena ona jasno razmišlja. Ispituje Angela o svom liječniku. Angelo, kao i Avin otac za sve okrivljuje Stevea. Ava se ne da zavarati i traži od Angela pravu istinu.

2.sez., 230.ep - 5. kolovoz
Plaćeni je ubojica već naciljao na Stevea, ali u zadnji čas stižu Bo i Hope spremni da uhite ubojicu. Ava zahtijeva od oca da joj kaže što planira sa Steveom; u tom trenu dolaze Bo i Hope i uhićuju Martina za dva ubojstva i pokušaj Steveova ubojstva.
Kayla je sama u Boovoj kući kada dobije trudove. Ipak, uspije nazvati hitnu.
E. J. je u teretani. Stižu Nicole i Sami. E. J. i Nicole zajedno dođu u saunu i ondje mu se ona počne nabacivati. Sami šalje službenika teretane da ih špijunira, ali šokirana je kad sazna da su vrata saune zaključana.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju