Hava kaže Jusufu da želi da se vjenčaju prije negoli počnu živjeti zajedno. Jusufova reakcija ju je jako iznenadila! Toprak biva teško ranjena i život joj je u opasnosti.

23.ep., 9. lipanj

Vrijednost darova koje je Jusuf slao Havi s vremenom se povećava. Isto se tako Hava sve više opire primanju tih darova. Sultan shvaća Jusufovu igru...

Hava dolazi na vjenčanje kao Jusufova, a Toprak se pak pojavljuje kao Sultanina gošća... Dvije sestre svojim pojavama zasjenjuju vjenčanje. Sitki želi osvojiti Toprak. Hava pak pada u Mehmetovu zamku...

Dok Jusuf otvara prvi ples s Toprak, Sitki se pojavljuje na vratima vile s naoružanom pratnjom. On optužuje Jusufa!

24.ep., 10. lipanj

Mehmet je spreman kovati zajedničke planove s Havom i pomoći joj da osvoji Jusufa.
Munever nema pojma o tome da Jigit želi spriječiti vjenčanje. Ona okreće novu stranicu u svom životu… Međutim, u neočekivanom trenutku nailazi na Jigita!

Jusuf ne može doći na prvi spoj s Havom. Za ovo ima opravdanje, ali ono je nedostatno jer Hava o tome ništa ne zna

25.ep., 11. lipanj

Toprak se zaljubljuje u Jusufa! Sultan velikom laži pobuđuje iskre u Toprakinu srcu…
Sitki čuje šokantan trač u vezi s Toprak. Odlučuje joj se osvetiti i prijeti da će se ubiti.
Havi je sve teže oduprijeti se vlastitim osjećajima. Ona će se ili predati svojim strastima ili pobijediti u ovoj igri!

26.ep., 12. lipanj

Hava kaže Jusufu da želi da se vjenčaju prije negoli počnu živjeti zajedno. Jusufova reakcija ju je jako iznenadila! Toprak biva teško ranjena i život joj je u opasnosti. Jedino što želi je da Ruzgara zdrava dovede u konak. U tom trenutku Sitki nalazi tajno mjesto za skrivanje te kuje plan za bijeg. Međutim Jusuf mu je na tragu. Hamijet zatiče Ruzgara oblivena krvlju!

27.ep., 13. lipanj

Nakon tih stravičnih događaja Hamijet donosi važnu odluku u vezi s Toprak! Havina igra izmiče Sultaninu nadzoru. Ona se snažno buni zbog toga. Hava ostaje sama na putu do Jusufova srca! Sultan čini sve kako bi se suočila s Toprak. Dok je Jusuf opterećen teškim mislima u vezi s Havom, korak je do otkrića Toprakinih skrivenih osjećaja!

Najnovije epizode svoje omiljene serije Ljubav, vjera, nada pogledaj prije svih samo na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju