Havina ljubav prema Jusufu izlazi na vidjelo. Šeref razotkrije Sultaninu spletku te bane na vrata vile kako bi je razotkrila. Tajne obitelji Handžioglu i Karagul zakopane u prošlosti počinju se naglo razotkrivati!

33.ep. - 23. lipnja

Sitki je, bez obzira na sve opasnosti, odlučio izaći iz zatvora. On neće zbližavati Jusufa i Toprak. Jusufu i Toprak prijeti velika opasnost... Muneverin zaručnik Ujgar saznaje da policija istražuje smrt njegove bivše žene. Saznaje i to da iza svega toga stoji Jigit! Jusuf daje Havi posljednju priliku te je poziva u vinograd, u vinogradarsku kolibu.

34.ep. - 24. lipnja

Hava je zadivljena pogledom iz kuće u vinogradu. Sada je potpuno sigurna u to da je Toprak zaljubljena u Jusufa! S jedne se strane nalazi njezina sestra, a s druge čovjek kojeg voli! Toprak, koja spava u kući u vinogradu, sve je više zaljubljena u Jusufa. Jusuf pokraj nje proživljava ljubavne boli. Toprak shvaća da je i Jusuf zaljubljen. Toprak je ta koja vida njegove ljubavne rane! U tom trenu Hamijet pronalazi sretno rješenje za Jusufa te čini sve da ga oženi.

35.ep. - 25. lipnja

Havina ljubav prema Jusufu izlazi na vidjelo. Šeref razotkrije Sultaninu spletku te bane na vrata vile kako bi je razotkrila. Tajne obitelji Handžioglu i Karagul zakopane u prošlosti počinju se naglo razotkrivati! Šeref iznenada odlučuje Havu poslati u Istanbul. Ujgar otkriva kako se Jigit predano bavi njime. Shvaća i kako se Munever i Jigit vole! Hava više nema što izgubiti, zaručuje se s Džunejtom. Mehmet to saznaje!


36.ep. - 26. lipnja

Dok Toprak s Jusufom proživljava posebne trenutke, šokira je ono što saznaje od njega!
Toprak se prenerazi čuvši da je Jusuf zaprosio Havu. Shvaća i zašto ga je Hava pritom odbila! Hava odlazi u Istanbul, ali ne obavijesti Toprak o tome. Toprak potiskuje svoje osjećaje. Nastoji Havu odvratiti od puta na koji je krenula! Dvije sestre doživljavaju sudbonosan susret! Munever Ujgaru priopćava veliku laž. S druge strane saznaje se kako će na dan zaruka konak pohoditi Jigit!


37.ep. - 27. lipnja

Hamijet podržava rastavu Munever i Ujgara. Tom pak odlukom dovodi Munever u veliku opasnost! Mehmet biva šokiran vijestima koje je saznao! Dobro se nabrusio u odnosu na Jusufa te mijenja taktiku. Jusuf se povjerava Mehmetu… U Istanbulu Hava je na pragu potpuno drukčijeg života. Toprak odlučuje razgovarati s Jusufom. Sultan čini sve kako bi to spriječila.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju